Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Salvatore Ferragamo Aftershave & Dufter til han

Salvatore Ferragamo er en merkevare for italienske sko og dufter som ble grunnlagt i 1927 av den nyskapende designeren med samme navn. Salvatore Ferragamo selv vokste opp i Napoli, men flyttet til USA som ung for å satse på drømmen om å jobbe i Californias filmindustri. Det gikk ikke helt etter planen, men heller ikke dårlig av den grunn, Ferragamo kom seg til Hollywood der han åpnet en liten skobutikk. Skoene hans snek seg i filmer og han ble raskt kjent som den beste skomakeren i Hollywood. Han skreddersydde faktisk flere sko for de store stjernene på den tiden.

Berømmelsen og pengene som strømmet inn, så ikke ut til å ha en nevneverdig effekt på herr Ferragamo, og han valgte å gå tilbake til skolebenken for å studere anatomi slik at han kunne gjøre skoene enda mer behagelig. Han flyttet tilbake til Italia i 1927 der han valgte å utvide sitt merke med litt hjelp fra hans berømmelse fra statene. Til tross for at virksomheten vokste og etterspørselen ble større, gikk dette ikke utover kvaliteten på skoene. Da Ferragamo gikk bort i 1960 tok familien over bedriften og den blir drevet av Ferragamos etterkommere den dag i dag.

Bortsett fra sine berømte sko, finner du også solbriller, slips, belter samt gode dufter og aftershaves fra Salvatore Ferragamo. Blant de mest populære duftene for menn finner vi Salvatore Ferragamo Pour Homme (1999), en uvanelig treaktig blomsterduft med noter av fikenblad, neroli, roser og jasmin på en base av sedertre. Acqua Essenziale (2013) er en frisk, lett og akvatisk versjon av en aromatisk duft og holder seg frisk hele dagen takket være noter av mynte, sjø, sitron og musk. Incanto Pour Homme (2003) bringer sammen bambus, sandeltre, bitter appelsin, sypress og tre for en skarp blanding av varme og kalde noter som gjør den til et hypnotiserende valg for den moderne mann.
Vis Mer