Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Sergio Tacchini Aftershave & Dufter til han

Sergio Tacchini ble født i 1938 i Novara, Italia og var mannen og navnet bak det kjente sportsmerket som ble etablert i 1966, først kjent som Sandys S.p.A.

Men navnet hans er ikke bare assosiert med klær, Tacchini var også en meget vellykket profesjonell tennisspiller fra 1955 til 1960, og det var her han hentet inspirasjonen til hans selskap. Grunnen var at da han spilte var det som regel i kjedelig hvite og bleke design og derfor ønsket han å skape nye og morsomme mønster med en touch av farger. Ideen var god, og selskapet ble raskt utvidet til å også lage klær for andre idretter som golf, ski og fitness.

Sergio Tacchini har sponset en rekke kjente idrettsutøvere gjennom årene, inkludert Martina Navratilova, Novak Djokovic og Goran Ivanišević. Både Ivanišević og Djokovic hadde begge på seg selskapets klær når de vant i Wimbledon.

I dag produserer merket sportsklær, sko, tilbehør og dufter for både menn og kvinner. Den første parfymen for menn fra Sergio Tacchini ble utgitt i 1987 og het Sergio Tacchini og er fortsatt den dag i dag en av bestselgerene fra merket. Det er en dyp og treaktig duft som bare inneholder fem noter, noe som gjør den til en veldig ren og enkel duft. Andre dufter verdt å nevne er Active Water (2005) en frisk og krydret duft, samt Club (2012) og Club Intense (2015).
Vis Mer