Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Superman Aftershave & Dufter til han

Daily Planet journalisten Clark Joseph Kent, født Kal-El, ble sent til jorden av sine foreldre Jor-El og Lara. Hans fødselsplanet Krypton ble en tikkende bombe og var forvenett å skulle eksplodere like etter fødselen på grunn av dens ustabile kjerne. Clark endte opp i Smallville, Kansas og ble tatt inn av det unge paret Jonathan og MArth Kent, som oppdro han som om han var deres egen. Mens han vokste opp, la både Jonathan og Martha merke til Clarks spesielle krefter, og de sørget for å innpode så mye gode egenskaper og moral i ham som de kunne for å sikre at han ikke ville misbruke disse kreftene når han ble eldre.

Clarks alter ego, Superman, har over 15 forskjellige superkrefter, og i motsetning til hva folk tror, er ikke Superman uovervinnelig (les: The Sinbad Contract og The Death of Superman). Kryptonitt, hvor ironisk, er en av veiene å gå. Mens svart, grønn, rød og gul kryptonitt alle har forskjellige negative effekter på Kryptionians, har mange skurker vært i stand til å overmanne Supermann mens de bærer denne steinen. Selv om han er kjent for å ha mange fiender, er Superman vs Batman den mest intense kampen.

Superman har dukket opp i flere tegneserierblad, -serier og -filmer med andre DC-helter og skurker som hans kusine Supergirl (Kara Zor-El), Hulken og Silver Surfer. I tillegg har salget av Superman-nyhetsartikler gått gjennom taket. Med sengetøy, skriveutstyr og klær er det noe tilgjengelig for enhver Superman-fan.

Første duft utgitt av Superman er "Superman" cologne, kledd i en flaske utstyrt med Superman-logoen. Visste du at Superman-logoen står "Hope" og "Resurrection"? Et annet flott tillegg til duftindustrien er Superman aftershave "Man of Steel: Invincible". Denne duften er perfekt for ungdommene som ønsker å gjøre verden til et bedre sted!
Vis Mer