40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

The Smurfs Aftershave & Dufter til han

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Registrer Deg
Vilkår og betingelser

(1) Innledning

Disse vilkårene og betingelsene styrer ditt bruk av Parfyme-Klikk.no. Ved å bruke nettstedet vårt godkjenner du disse vilkårene og betingelsene i sin helhet. Hvis du er uenig med noen deler av disse vilkårene må du ikke bruke nettstedet vårt.

(2) Immaterielle rettigheter

Med mindre noe annet er angitt eier vi eller våre lisensgivere de immaterielle rettighetene i nettstedet og materialet på nettstedet. Alle våre immaterielle rettigheter er reservert og underlagt lisensavtalen nedenfor.

(3) Lisens til å bruke nettstedet

Du kan se på, laste ned (bare for mellomlagring) og skrive ut sider fra nettstedet, forutsatt at:

(a) Du må ikke publisere materiale fra Parfyme-Klikk.no (inkludert publisering på et annet nettsted) eller reprodusere eller lagre materiale fra dette nettstedet i et offentlig eller privat elektronisk arkivsystem;

(b) Du må ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge, besøke eller på annen måte utnytte nettstedet eller materialet på nettstedet for et kommersielt formål uten å ha fått uttrykkelig skriftlig samtykke;

(c) Du må ikke redigere eller på annen måte endre noe materiale på nettstedet.

(4) Ansvarsbegrensinger

Informasjonen på dette nettstedet er gitt gratis, og du erkjenner at det vil være urimelig å holde oss ansvarlige for nettstedet og informasjonen på dette nettstedet.

Selv om vi forsøker å sikre at informasjonen på dette nettstedet er riktig, kan vi ikke garantere at den er fullstendig eller nøyaktig, og vi forplikter oss heller ikke til å sikre at nettstedet eller materialet på det er tilgjengelig eller kontinuerlig oppdatert.

I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, ekskluderes alle representasjoner, garantier og betingelser (inkludert, uten begrensning, vilkårene i lover om tilfredsstillende kvalitet, egnethet for formålet og bruk av rimelig aktsomhet og ferdighet).

Ansvaret vårt er begrenset og ekskludert i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov. Vi vil ikke kunne holdes ansvarlig for direkte, indirekte eller tilfeldige tap eller skader som oppstår under disse vilkårene eller i forbindelse med nettstedet vårt, enten som oppstår i tort, kontrakt eller på annen måte - inkludert, uten begrensning, tap av fortjeneste, kontrakter, forretninger, goodwill, data, inntekt, fortjeneste eller forventede besparelser.

Ingenting i disse vilkårene og betingelsene skal derimot utelukke eller begrense vårt ansvar for svindel, død eller personskade forårsaket av uaktsomhet fra vår side, eller for annet ansvar som ikke kan utelukkes eller begrenses under gjeldende lovgivning.

(5) Variasjon

Vi kan revidere disse vilkårene og betingelsene fra tid til annen. Les denne siden jevnlig for å sikre at du er kjent med gjeldende versjon.

(6) Hele avtalen

Disse vilkårene og betingelsene utgjør, sammen med vår personvernerklæring, hele avtalen mellom deg og oss i forhold til ditt bruk av nettstedet vårt og erstatter alle tidligere avtaler om din bruk av dette nettstedet.

(7) Lov og jurisdiksjon

Denne kunngjøringen vil være underlagt og skal tolkes i samsvar med United Kingdom lov, og eventuelle tvister knyttet til denne kunngjøringen skal være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i United Kingdom.

(8) Våre kontaktdetaljer

Det fulle navnet på selskapet vårt er Perfume Click Ltd, og adressen er c/o BD VAT and Tax Services AS, Postboks 1369 Vika, 0114 OSLO. Organisasjonsnummeret vårt er 6784155.

(9) Produktbilder

Bildene på sidene våre er kun for illustrasjon. Vi gjør vårt beste for å holde sidene oppdatert og alltid ha korrekt bilde, men det kan forkomme at bilde ikke er det samme som produktet du mottar. Les derfor produktbeskrivelsen nøye.

Returer

Vi håper at du blir fornøyd med kjøpet, og vi vil prøve å løse eventuelle problemer du måtte ha. Dersom du på noen måte er misfornøyd med kjøpet ditt vil vi umiddelbart bytte varen, utsende en kreditt, eller refundere beløpet.

Vilkår og betingelser for retur

 1. Kundene har rett til å returnere en bestilling innen 28 dager etter kjøpet. Når kunden utøver sin rett til å kansellere en bestilling etter at den er behandlet, vil bare produktets kostnader bli refundert ved mottak av returnerte varer, ettersom Parfyme-Klikk.no ikke refunderer portoutgifter. Produktene må være uåpnede og ubrukte.
 2. Produktene må bli returnert i deres originale innpakning.
 3. Alle returnerte produkter vil bli refundert eller erstattet, forutsatt at de ikke har vært brukt eller er skadet. Portokostnader vil bare bli refundert dersom varene som ble mottatt var feil eller skadet ved mottak. Bevis vil være nødvendig for å understøtte en reklamasjon.
 4. Eventuelle returnerte varer må være mottatt innen 28 dager etter kjøpet for å kvalifisere for en tilbakebetaling eller et erstatningsprodukt. Alle produkter som ble skadet under retur på grunn av utilstrekkelig emballasje, vil bare kunne medføre en delvis tilbakebetaling etter Parfyme-Klikk.no skjønn.
 5. I det sjeldne tilfellet at en kunde mottar feil produkt vil Parfyme-Klikk.no ved mottak av det returnerte produktet sende riktig produkt og refundere returportoen.
 6. Uavhentede bestillinger som returneres av postverket eller budtjenesten vår debiteres en avgift på 350 kr pluss fraktkostnaden for å dekke de kostnader som oppstår for håndtering og administrasjon av returneringen. Kundene vil bli varslet og bestillingen vil bli kansellert. Hvis man fortsatt ønsker produktet må det bestilles på nytt.
 7. Dersom kunden har hatt fri levering og returnerer bestillingen blir det tillagt et gebyr på 95 kr for opprinnelige fraktkostnader.
 8. Vår returadresse er: 22 Guinness Road Trading Estate, Trafford Park, Manchester, M17 1SB, United Kingdom.

Vilkår og betingelser for gavekort

 1. Gavekort kan bare innløses mot produkter som vises på Parfyme Klikks nettsted (www.Parfyme-Klikk.no)
 2. Gavekort bør behandles som kontanter. De kan ikke erstattes hvis de går tapt eller blir stjålet.
 3. Dette gavekortet kan ikke byttes mot kontanter og kan ikke leveres tilbake eller overføres til andre.
 4. Dette gavekortet kan brukes på alle produkter med en pris som er lavere enn eller lik kortets pålydende. Hvis kjøpet overstiger verdien av kortet, kan man betale det resterende beløpet for å fullføre kjøpet. Eventuell gjenværende kreditt kan brukes på andre kjøp.
 5. Kortet er en unik kode så ikke avslør denne koden til noen. Ethvert misbruk av koden er kjøperens ansvar.
 6. Gavekortkoder er gyldige i 12 måneder fra kjøpsdatoen.
 7. Kupongkodeverdier kan legges inn i kassen på nettstedet www.Parfyme-Klikk.no.
 8. Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene og betingelsene til enhver tid.

Se kontaktsiden vår for flere detaljer.

Personvernerklæring

Vi er forpliktet til å sikre personvernet til våre besøkende, og denne erklæringen beskriver hvordan vi behandler din personlige informasjon.

Parfyme-Klikk.no henter inn data på forskjellige måter for å forbedre våre tjenester. Vi kan også gi brukere som har samtykket til dette, personalisert innhold via e-postmarkedsføring eller på nettstedet. I denne delen vil vi informere om måtene vi kan hente inn og bruke din personlige data på.

1. Hvem Er Vi?

Parfyme-Klikk.no er et netthandelselskap basert i Storbritannia. Vi har solgt dufter & skjønnhetsprodukter på nettet siden 2009.

2. Hvilke Opplysninger Henter Vi?

Vennligst se nedenfor for mer informasjon om hva slags data vi kan hente inn, og når dette blir gjort.

(a) Informasjon om dine besøk på og din bruk av Parfyme-Klikk.no;

(b) Informasjon om eventuelle transaksjoner utført mellom deg og oss på eller i tilknytning til Parfyme-Klikk.no, inkludert informasjon om alle kjøp du gjør av våre varer eller tjenester;

(c) Opplysningene du gir til oss for å registrere en brukerkonto hos oss og/eller abonnere på Parfyme-Klikk.no nyhetsbrev.

(a) Når Du Besøker Vår Hjemmeside:

Parfyme-Klikk.no henter inn noen detaljer angående bruk av siden for å forbedre våre tjenester, brukererfaring og for informere data og analyse om hvordan siden blir brukt.

Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din og besøkene på denne nettsiden, for eksempel IP-adresse, geografisk beliggenhet, type av nettleser du bruker, henvisningskilde, lengde på besøkene og antall sidevisninger. Vi kan bruke denne informasjonen i administreringen av dette nettstedet for å forbedre nettstedets brukervennlighet, og i markedsføringsøyemed.

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes av en webserver til en nettleser og som lagres av nettleseren. Tekstfilen blir så sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør at webserveren kan identifisere og spore nettleseren.

Vi kan sende en informasjonskapsel som kan lagres av nettleseren din på datamaskinens harddisk. Vi kan bruke informasjonen fra informasjonskapselen i administreringen av dette nettstedet, for å forbedre nettstedets brukervennlighet og i markedsføringsøyemed. Vi kan også bruke denne informasjonen til å gjenkjenne datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt, og for å tilpasse nettsidene til behovene dine.

De fleste nettlesere gir deg muligheten til å nekte bruk av informasjonskapsler. (I for eksempel Internet Explorer kan du avvise alle informasjonskapsler ved å klikke på "Verktøy", "Alternativer for Internett", "Personvern" og velge "Blokker alle informasjonskapsler" ved hjelp av skyvevelgeren.) Dette vil imidlertid i mange tilfeller ha en negativ innvirkning på hvordan et nettsted kan brukes.

IP-adressen din kan bli registrert for å se din omtrentlige posisjon for så å kunne levere den riktige tjenesten, men vi henter ikke inn eller lagrer annen personlig informasjon fra brukere, med mindre dette er manuelt oppgitt av brukeren selv gjennom kassen, eller ved abonnering på nyhetsbrev via e-post. All annen informasjon blir kun brukt til å skaffe oversikt og innsikt i hvordan nettstedet vårt brukes, og ikke for å profilere enkelte brukere.

(b) Når Du Har Gjennomført Eller Forsøkt Å Gjøre En Bestilling:

De obligatoriske feltene i kassen er nødvendige for at kjøpet og leveringen av bestillingen din kan bli gjennomført, og dermed oppfylle kontrakten som er avtalt gjennom bestillingen i samsvar med GDPR 6.1. Vi gir relevant data slik som din adresse og telefonnummer til våre transportpartnere, slik at de kan levere bestillingen din og bekrefte levering via tekstmelding. Denne informasjonen brukes kun til å gjennomføre leveransen.

Parfyme-Klikk.no forespør at følgende opplysninger oppgis når du gjør en bestilling:

E-post Adresse

Vi behøver din e-post adresse slik at vi kan sende bestillings- og leveringsbekreftelser, samt for å kunne kontakte deg om eventuelle problemer med ditt kjøp. Vi vil ikke sende nyhetsbrev til din email med mindre du godkjenner dette nedenfor.

Navn

Vi behøver ditt navn da vår transportpartnere må har dette for å kunne levere din bestilling.

Telefonnummer:

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan kontakte deg om det er noen problemer med din bestilling. Noen transportbyrå sender leveringsbekreftelse til telefonnummeret som er oppgitt.

Adresse

Denne informasjonen er nødvendig slik at vi kan levere din bestilling. Hvis du betaler med kort eller faktura trenger vi også denne informasjonen slik at vi kan bekrefte betalingen.

Land

Denne informasjonen er nødvendig slik at vi kan levere din bestilling.

Sensitiv information slik som e-postadresser, telefonnumre, hjemme- og jobbadresser samt ditt navn er ikke offentlig tilgjengelig på nettsiden. Vår utsjekkingsprosess er kryptert for å sørge for at dine opplysninger er beskyttet. Med mindre du har samtykket til å motta e-postmarkedsføring, vil vi ikke sende deg reklamemateriell ved bruk av disse opplysningene eller andre kontaktmetoder.

Eventuelle betalingsopplysninger er behandlet av pålitelige tredjepartere som i sin tur er i overensstemmelse med gjeldende datalovgivning. Informasjon som kortdetaljer, PayPal kontoopplysninger og annen data som kan bli brukt for å betale med vil ikke bli lagret i våre systemer, og er aldri tilgjengelige for oss. Vi lagrer kun informasjon om beløpet som er betalt, metoden som ble brukt for å gjennomføre betalingen og referansen til betalingen. Med mindre du har samtykket at vi kan bruke dataene dine for personaliseringsformål, blir disse opplysningene kun brukt for å oppfylle kontrakten med deg, og for å løse eventuelle problemer med kjøpet.

(c) Når Du Registrerer En Brukerkonto Eller Abonnerer På E-postmarkedsføring:

Du kan registrere en brukerkonto uten å gjøre en bestilling. Når du registrerer en brukerkonto vil vi hente inn informasjonen nedenfor. Disse opplysningene blir kun brukt for å kontakte deg angående problemer eller endringer med din brukerkonto. Med mindre du har samtykket til dette, vil vi ikke bruke disse opplysningene for å sende deg markedsføringmateriale av noe slag.

Fornavn

Etternavn

Telefonnummer

E-postadresse

Passord

Når du har abonnert på e-postmarkedsføring, enten gjennom vår nettside eller ved å samtykket il dette i handlekurven, vil vi lagre din e-postadresse. Dette er den eneste e-postadressen som vil bli brukt for å sende deg markedsføringmateriale. Hvis du har samtykket til dette kan annen data angående dine bestillinger bli brukt for å sende deg personlig målrettede e-postkampanjer.

3. Hvordan Bruker Vi Din Data?

I tillegg til bruken nevnt andre steder i denne personvernsretningslinjene kan vi bruke din informasjon for å:

- Fullføre bestillinger som du har gjort.

- Levere din bestilling i samarbeid med våre transportpartnere, sende deg bestillings- og leveringsbekreftelser samt kontakte deg hvis det oppstår noen problemer med ditt kjøp.

- Forbedre vår side gjennom anonym analyse av brukeradferd.

- Forbedre din brukeropplevelse ved å personalisere websiden.

- Be om tilbakemelding på tjenestene vi tilbyr. Dette kan bli gjort gjennom tredjeparter slik som Trustpilot.

- Sende deg personlig målrettet e-postkommunikasjon hvis du har bedt om dette.

- Håndtere deltagelser i konkurranser.

- Gi andre bedrifter statistisk informasjon angående våre brukere – denne informasjonen vil ikke bli brukt til å identifisere individuelle brukere.

Som forklart ovenfor kan all data bli brukt for analyse av sideadferd og sidebruk. Hvis du har samtykket til dette i handlekurven eller ved å manuelt opprette en brukerkonto kan vi også bruke opplysningene som du har oppgitt til å sende deg målrettet, automatiske meldinger om produktene du kjøpte eller så på. Vi kan bruke din handle-data, inkludert varene du kjøpte og beløpet du handlet for, for å sende deg personlig målrettet e-postmarkedsføring. Vi vil aldri bruke dine unike betalingsdetaljer til markedsføringsformål.

Hvis du samtykker i handlekurven kan vi også bruke din handle-data, inkludert varene du kjøpe og summen du betalte, til å tilpasse tilbud på nettsiden vår til deg. Dette er kun gjort for å tilpasse vår service til dine interesser.

Vi vil aldri selge eller leie din data til tredjeparter. Vi kan derimot gi informasjon til våre tredjepartsleverandører eller tilknyttede selskaper slik at de kan tilby tjenester på våre vegne, eller hente inn tilbakemeldinger om tjenesten vi har gitt deg. Når vi bruker tjenester fra tredjepartsleverandører vil vi kun avsløre informasjonen som er nødvendig for å levere den aktuelle tjenesten.

Vår nettside bruker informasjonskapsler/ annonserings-ID for å reklamere gjennom Criteo sitt nettverk. Dette gjør at vi kan vise våre annonser til besøkende som er interesserte i våre produkter på partnerwebsider og apper. Retargeting teknologier bruker dine informasjonskapsler eller annonserings-ID for å vise reklame basert på dine tidligere nettsøk. For å lese mer om dette og/eller motsette deg tjenestene deres, vennligst gå til deres personvernregler. Criteo sine personvernregler finner du her: http://www.criteo.com/privacy/.

Vi bruker Trustpilot for å hente inn brukeranmeldelser av vår nettside og våre tjenester. Hvis vi sender deg en invitasjon til å skrive en anmeldelse gir vi Trustpilot kun tilgang til din email, ditt navn og ditt bestillingsnummer for verifikasjon.

Som forklart ovenfor bruker dette nettstedet Google Analytics for å forbedre våre tjenester og for å hente inn brukerinformasjon ved bruk av informasjonskapsler. Denne informasjonen er anonym og blir kun brukt til analysering og for å bedre tjenestene våre. Ved å forstette å bruke dette nettstedet aksepterer du at informasjonen din brukes på denne måten, med mindre annet er forespurt. Vår side bruker også Google Adsense for å integrere og reklamere på ulike plattformer. Disse reklamene kan være basert på din surfeadferd, og er kun lagret av Google og blir ikke delt med andre brukere eller andre parter. For å lese mer og for å avstå fra disse tjenestene, vennligst kontakt oss eller gå til Google sine personvernregler på: https://policies.google.com

Selv om du ikke har samtykket til å motta e-postmarkedsføring fra oss kan du bli kontaktet av vår kundeservice via e-postadressen eller telefonnummeret som du har oppgitt. Vi vil ikke kontakte deg med mindre det er et akutt problem med din bestilling, slik som mislykket levering eller problemer med betalingen din. Disse e-postene vil kun være servicebaserte og vil ikke inneholde noen reklame.

4. Hvordan Beskytter Vi Din Informasjon?

Det er viktig for oss at vi holder din informasjon trygg. Sensitiv informasjon er kryptert og alle interaksjoner på vår side skjer under en 256 bit kryptert SSL: tilkobling verifisert av COMODO CA Ltd. All informasjon som blir sent over nettet kan bli kompromittert når du sender informasjon til oss så du gjør du dette på din egen risiko. Vi ber om at du holder passordet til brukerkontoer som du har registrert hos oss konfidensiellt.

Vi kan oppdatere retningslinjene for vårt personvern fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på websiden vår.

Vi kan også informere deg om endringer i våre retningslinjer via e-post.

5. Dine Rettigheter & Vår Datakontroll Informasjon

Parfyme-Klikk.no henter inn og behandler personlig data både som behandler og kontrollør definert i Generell Databeskyttelses Forskriften (GDPR).

Det er viktig for oss at du har mulighet til å påvirke hva slags data vi henter inn. Du kan kontakte oss når som helst for å:

- Trekke tilbake samtykket du har gitt for å motta e-post, personaliserte tjenester eller datapolicyen i sin helhet.

- Be om tilgang til data som Parfyme Klikk har hentet inn om deg.

- Be om å endre på data som Parfyme Klikk har henten inn om deg.

- Be om å slette data som Parfyme Klikk har om deg.

- Be om at din data ikke skal bli hentet inn. Vennligst noter at vi ikke har mulighet til å sende bestillinger uten personlig informasjon som er nødvendig for å levere pakken, slik som navent ditt, adressen din og personlig kontaktinformasjon.

- Be om at din data ikke skal bli brukt for analyse, forskning, automatiserte belutninger eller direkte markedsføring.

Vi synes det skal være lett for deg å ha oversikt og kontroll over hvordan vi bruker din data. Vi forsøker å utføre noen av handlingene forklart ovenfor innen 1 måned eller mindre ved forespørsel. Det kan imidlertid hende at vi må lagre visse data i opptil 6 måneder grunnet skatt og svindelforebygging. Hvis dette påvirker reglene ovenfor på noen måte vil vi kontakte deg for å finne en løsning.

For spørsmål angående hvordan vi henter inn og larger data, vennligst ta kontakt med oss:

Email: data@parfyme-klikk.no

Telephone: 21 95 01 66 (Man-Fre 11-17)

Unit 22, Guinness Road Trading Estate

Trafford Park, Manchester

M17 1SB, United Kingdom

6. Endringer i Erklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å legge ut en ny versjon på nettsidene våre. Du bør sjekke denne siden innimellom for å forsikre deg om at du samtykker i eventuelle endringer.

Vi kan også varsle deg om endringer i personvernerklæringen på e-post.


Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.

Cookies på Parfyme-Klikk.no
Ved å trykke 'Aksepter' godtar du at Parfyme Klikk bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår nettside. Vi bruker cookies av funksjonelle og markedsføringsgrunner. Personvernerklæring.
Endre cookies

Vennligst velg dine cookie-preferanser: