40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Thierry Mugler Aftershave & Dufter til han

Parfyme Klikk er en one-stop-butikk for å finne billig Thierry Mugler aftershave og dufter på nettet. Sammen med et stort utvalg av designerens beste dufter lagerfører vi også den alltid oppfinnsomme Thierry Mugler gavesett og så mye mer!

Hvem er Thierry Mugler?

I 1978 åpnet en ung Thierry Mugler sin første butikk i Paris på Place des Victoires, og samtidig lanserte han også sin første motekolleksjon for menn. På 90-tallet lanserte han Muglers duftimperium som vi kjenner i dag. Med over 80 dufter under beltet er det ikke rart at designeren har blitt like mye av en internasjonal superstjerne i parfymeverdenen som i moteverdenen.

Den første Thierry Mugler aftershave ble lansert etter suksessen med hans første duft for kvinner, Angel, som var en revolusjonerende ny dufttype kjent som gourmand. Den første duften laget for menn var kjent som Angel Men, eller A*Men, som ble utgitt i 1996 og er en av de mest populære Mugler aftershaves for menn. Flasken ble designet av Mugler selv, og duften er gitt ut i mange nye versjoner og begrensede utgaver, inkludert A*Men Gold, A*Men Pure Coffee og A*Men Kryptomint.

Hvis du leter etter en herreparfyme fra Thierry Mugler, inkludert den populære Alien for ham, kan du ta en titt på samlingen vår av nedsatte dufter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.