Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Tommy Hilfiger Aftershave & Dufter til han

Men kan si at Tommy Hilfiger skjebne var forutsett, da han som ung begynte han å sy om og selge nye versjoner av klærne han hadde kjøpt. Etter at han måtte stenge butikken sin, siden han gikk konkurs, valgte Hilfiger faktisk å takke nei til en assistentstilling hos Calivin Klein og Perry Ellis for å fokusere på sin egen karriere. I 1985 grunnla han Tommy Hilfiger Corportaion og presenterte sin kolleksjon av herreklær. Siden den gang har merkevaren Tommy Hilfiger oppnådd verdensomspennende suksess og hans klær har blitt båret av kjendiser som Britney Spears, Snoop Dogg og Pete Townshend. Hilfiger har også mottatt Menswear Design of the Year-prisen i 1995 fra the Council of Fashion Designers of America. Etter å ha kjøpt opp PVH i 2010 utvidet Tommy Hilfiger sitt distrubisjonsnett og nådde nå over 90 land over 4 kontinenter.

Duftene fra Tommy Hilfiger er en stor del av merkets voksende portefølje. Deres første duft, "Tommy for Men", ble utgitt i 1995 og er en av merkets bestselgere sammen med "Tommy Girl" (1996). Tommy Hilfiger viktigste mantra er å skape klær og dufter som representerer genuiniteten av mennesker, med en subtil vri. Som for eksempel med hans dufter for herrer, som "Eau de Prep" og "Tommy Brights", som blander noter av musk og rav, med en kontrast av hvit pepper og einebær, som gjør at duften bærer et estravagant preg av mystikk og nysgjerrighet til en manns personlighet.
Andre kjente parfymer for menn er "Loud and Freedom", som skal bæres med casual wear, for å la den søte roseduften bli blandet med bitre trenoter for å fullføre en manns utseende.
Vis Mer