40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Topman Aftershave & Dufter til han

Topman er en del av Topshop imperiet som ble startet opp på slutten av 1960-tallet som en avdeling i butikken Peter Robinson. Topman debuterte som en egen butikk i 1978 og har siden dag én vært et innoativt merke som fokuserer på moteklær for menn, og er i dag en av de største high street forhandlere i Storbritannia.

Det hele begynte i en herrebutikk i Chesterfield, England, som ble åpnet av Montague Burton, en veldig dyktig forretningsmann som raskt hadde gjort den lille butikken om til en kjede.
Gjennom årene fortsatte merket å vokse og i 1940 var merket kjent over hele Storbritannia. Det ble anslått at 1 av 5 britiske menn brukte klær fra en av Burtons butikker, rundt slutten av andre verdenskrig. Merket ble senere en del av Arcadia Group som driver Topshop og Topman i dag.

Topmanbutikken i Oxford Circus er en av de største butikkene i London og har 3 etajer med shopping og en frisørsalong!

Duftene fra Topman er ganske minimalistiske og inneholder kun et par noter. Navnet er også rett på sak: Amber er en frisk og fruktig ravduft, mens Vetiver er jordnær med noter av tre.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.