Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Valentino Aftershave & Dufter til han

Motedesigner Valentino Garavani startet sitt eget merke i 1960. Han åpnet en imponerende butikk på Via Veneto i Roma, og begynte å selge sine luksuriøse design til velstående italienske kunder. Merket har alltid vært inspirert av byen Roma og kolleksjonene er like tidløse som den evige byen selv.

Han ble snart populær blant lokale kjendiser og dette fanget oppmerksomheten til førstedame Jackie Kennedy. Enken bestilte 6 haute couture kjoler i svart og hvitt som hun ville bruke det første året etter hennes mann døde. Moteikonets interesse for merket gjorde det italienske merket berømt og Valentino kledde opp kjendiser på den røde løperen. I dag har Valentino pensjonert seg fra sin stilling, men hans selskap er mer vellykket enn noensinne med en årlig omsetning på over 1 milliard pund. Valentino Garavani har blitt identifisert som en av de viktigste motedesignere gjennom tidene, og ikke bare på grunn av hans opptreden i filmsuksessen "The Devil Wears Prada" 2006. For å hedre hans arbeid ble noen av merkets mest definerende produkter, inkludert over 100 haute couture kjoler, presentert i en egen utstilling på Somerset House i London mellom november 2012 og mars 2013. Selskapets produktkatalog av klær, sko, tilbehør og dufter er tilgjengelig i over 1300 butikker, inkludert i et nyåpnet flaggskip i Milano som er designet i samarbeid med den kjente arkitekten David Chipperfield i en Palazzo stil.

Kolleksjonen av Valentinos dufter til menn ble først introdusert med utgivelsen av Vendatta Uomo (1991), en forførende skinn duft. Andre spennende dufter er den orientalske Very Valentino for Men (1999) og Valentino Uomo kolleksjonen introdusert med Valentini Uomo (2014), en sexy skinn duft med delikate toppnoter av bergamott og myrt på en varm og aromatisk hjertet av stekt kaffebønner, sjokolade og hasselnøtt og en base av lær og sedertre. Samlingen ble nylig utvidet med den orientalske Valentino Uomo 2015 som varierer fra den opprinnelige utgaven gjennom en ny basenote av sjokolade og aromatisk kaffe.
Vis Mer