Ikke Gå Glipp Av Farsdagen... Bestill Innen 30.10 Kl. 23:59 For Levering I Tide.

Valentino Aftershave & Dufter til han

Motedesigner Valentino Garavani startet sitt eget merke i 1960. Han åpnet en imponerende butikk på Via Veneto i Roma, og begynte å selge sine luksuriøse design til velstående italienske kunder. Merket har alltid vært inspirert av byen Roma og kolleksjonene er like tidløse som den evige byen selv.

Han ble snart populær blant lokale kjendiser og dette fanget oppmerksomheten til førstedame Jackie Kennedy. Enken bestilte 6 haute couture kjoler i svart og hvitt som hun ville bruke det første året etter hennes mann døde. Moteikonets interesse for merket gjorde det italienske merket berømt og Valentino kledde opp kjendiser på den røde løperen. I dag har Valentino pensjonert seg fra sin stilling, men hans selskap er mer vellykket enn noensinne med en årlig omsetning på over 1 milliard pund. Valentino Garavani har blitt identifisert som en av de viktigste motedesignere gjennom tidene, og ikke bare på grunn av hans opptreden i filmsuksessen "The Devil Wears Prada" 2006. For å hedre hans arbeid ble noen av merkets mest definerende produkter, inkludert over 100 haute couture kjoler, presentert i en egen utstilling på Somerset House i London mellom november 2012 og mars 2013. Selskapets produktkatalog av klær, sko, tilbehør og dufter er tilgjengelig i over 1300 butikker, inkludert i et nyåpnet flaggskip i Milano som er designet i samarbeid med den kjente arkitekten David Chipperfield i en Palazzo stil.

Kolleksjonen av Valentinos dufter til menn ble først introdusert med utgivelsen av Vendatta Uomo (1991), en forførende skinn duft. Andre spennende dufter er den orientalske Very Valentino for Men (1999) og Valentino Uomo kolleksjonen introdusert med Valentini Uomo (2014), en sexy skinn duft med delikate toppnoter av bergamott og myrt på en varm og aromatisk hjertet av stekt kaffebønner, sjokolade og hasselnøtt og en base av lær og sedertre. Samlingen ble nylig utvidet med den orientalske Valentino Uomo 2015 som varierer fra den opprinnelige utgaven gjennom en ny basenote av sjokolade og aromatisk kaffe.

Se alle
SE VURDERINGER
Valentino Uomo Noir Absolu Eau de Parfum 100ml Spray
(1)
Valentino Uomo Noir Absolu Eau de Parfum 100ml SprayValentino Uomo Noir Absolu
Groover,
Omtale av "Valentino Uomo Noir Absolu Eau de Parfum 100ml Spray" utgaven

Valentino Uomo Noir Absolu er den parfymenjeg har prøvd å få tak i lenge da den har værtvanskelig å finne, dessverre levde den ikke heltopp til mine høye forventninger, duften er ikke illemen jeg hadde forventet noe annet, den lukter jo spicy og godt men blir alldri helt unik for min del.

Valentino tidslinje

2005
2019
2017
2017
Uomo Noir Absolu
UOMO NOIR ABSOLU

Uomo Noir Absolu av Valentino er en aromatisk treduft for...

2016
2016
Uomo Intense
UOMO INTENSE

Uomo Intense av Valentino er en aromatisk blomsterduft for menn....

2015
2015
Uomo 2015
UOMO 2015

Uomo 2015 av Valentino er en orientalsk duft for menn. Dette er...

2014
2014
Uomo Acqua
UOMO ACQUA

Uomo Acqua av Valentino er en aromatsik og grønn duft for menn....

Valentino Uomo
VALENTINO UOMO

Valentino Uomo av Valentino er en lærduft for menn. Den...

2006
2006
Valentino V
VALENTINO V

Valentino V Pour Homme er seriøs. Det er seriøst bra, seriøst...

Valentino
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 928
Valentino Noir Absolu Musc Essence
FRA BARE
kr 917
Valentino Noir Absolu Oud Essence
FRA BARE
kr 541
Valentino Uomo Acqua
UOMO ACQUAUomo Acqua av Valentino er en aromatsik og grønn duft for menn....
FRA BARE
kr 277
Valentino Valentino Uomo
VALENTINO UOMOValentino Uomo av Valentino er en lærduft for menn. Den...