Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Van Cleef & Arpels Aftershave & Dufter til han

Van Cleef & Arpels er et smykkehus som også er kjent for sine dufter, klokker og tilbehør av høyeste kvalitet. Det ble grunnlagt av Alfred Van Cleef og Estelle Arpels, et ungt par som møttes på slutten av det 19. århundre da Alfred, en nederlender, var på besøk Frankrike. Som flaks var var begge deres familier involvert med smykker og det var ikke lenge før de hadde gått sammen i ekteskap så vel som i næringslivet. Estelle Arpels døde dessverre før hun fikk se den første VC & A-butikken som åpnet i Paris på det legendariske Place Vendôme torget i 1906. Alfred Van Cleef gikk videre og med hjelp av Arpel familien var han i stand til å sakte bygge opp et smykke imperium med butikker i Europa og senere i USA.

Huset jobbet hardt for å komme seg inn i det amerikanske markedet i 1920, men det var ikke før i begynnelsen av 2. verdenskrig at de hadde suksess i landet, ironisk nok etter å ha blitt tvunget til å flykte fra Frankrike på grunn av invasjon. I dag er de en av de mest respekterte gullsmedene i USA med en kjent butikk på 744 Fifth Avenue i New York. Van Cleef & Arpels har også innført luksus klokker i deres sortiment.

Van Cleef & Arpels introduserte sin første duft for menn i 1989. Tsar er en treaktig aromatisk duft med en skog-lignende duft, noter av furu og eikemoseblanding med skinn, blåbær, musk, florals og skog. Det er en klassisk og elegant maskulin duft. Et mer moderne valg er Midnight In Paris (2010). Den er en del av VC & A "Haute Parfumerie" linje av dufter. Denne duften for menn er en fantastisk blanding av sitrus, røkelse, te og skinn med en iøynefallende flasker som viser en mystisk nattehimmelen.
Vis Mer