40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Vera Wang Aftershave & Dufter til han

Vera Wang ble født den 27 juni i 1949 og er en amerikansk motedesigner av kinesisk opphav. Hun forlot hennes kunstløpkarriere for å ta fatt på moteindustrien. Hun begynte som senior moteredaktør for Vogue magazine, før hun jobbet som designsjef for Ralph Lauren.
Hun lanserte først sitt eget selskap da hun begynte å designe brudekjoler, som snart ble hennes varemerke. Hun spurte seg selv hvorfor bruder måtte se ut som "cupcakes" (muffins), og viste til de klassiske poofy 80-talls kjolene.

Hun skapte derfor en mer moderne, sexy, elegant stil, som snart ble det "nye" for brudekjoler og inspirert andre motedesignere til å lage lignende kolleksjoner. Vera Wang stoffer er kjent for å være elegante, delikate og av en meget høy kvalitet. Hun designet brudekjoler for kjente kjendiser som Jennifer Lopez, Sharon Stone, Mariah Carey, Ivanka Trump, Uma Thurman og Avril Lavigne. Andre kjoler av Vera Wang har også blitt båret på den røde løperen av Viola Davis, Emma Watson, Michelle Williams, Charlize Theron og Keira Knightley.

Hennes portefølje strekker seg til andre produkter, som for eksempel briller, klær, sko og dufter.

Hennes første duft, Vera Wang, er designet for kvinner. Men etter to år, i 2004, ble Vera Wang for menn lansert og den ble en stor suksess. Hjertet av denne duften presenterer varme noter av lær og muskat, akkompagnert av ferske noter av grønne blader og yuzu.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.