Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Vera Wang Aftershave & Dufter til han

Vera Wang ble født den 27 juni i 1949 og er en amerikansk motedesigner av kinesisk opphav. Hun forlot hennes kunstløpkarriere for å ta fatt på moteindustrien. Hun begynte som senior moteredaktør for Vogue magazine, før hun jobbet som designsjef for Ralph Lauren.
Hun lanserte først sitt eget selskap da hun begynte å designe brudekjoler, som snart ble hennes varemerke. Hun spurte seg selv hvorfor bruder måtte se ut som "cupcakes" (muffins), og viste til de klassiske poofy 80-talls kjolene.

Hun skapte derfor en mer moderne, sexy, elegant stil, som snart ble det "nye" for brudekjoler og inspirert andre motedesignere til å lage lignende kolleksjoner. Vera Wang stoffer er kjent for å være elegante, delikate og av en meget høy kvalitet. Hun designet brudekjoler for kjente kjendiser som Jennifer Lopez, Sharon Stone, Mariah Carey, Ivanka Trump, Uma Thurman og Avril Lavigne. Andre kjoler av Vera Wang har også blitt båret på den røde løperen av Viola Davis, Emma Watson, Michelle Williams, Charlize Theron og Keira Knightley.

Hennes portefølje strekker seg til andre produkter, som for eksempel briller, klær, sko og dufter.

Hennes første duft, Vera Wang, er designet for kvinner. Men etter to år, i 2004, ble Vera Wang for menn lansert og den ble en stor suksess. Hjertet av denne duften presenterer varme noter av lær og muskat, akkompagnert av ferske noter av grønne blader og yuzu.

SE VURDERINGER
Vera Wang for Men Eau de Toilette 50ml Spray
(4)
Vera Wang for Men Eau de Toilette 100ml SprayGod mix av ingredienser
Groover,
Omtale av "Vera Wang for Men Eau de Toilette 100ml Spray" utgaven

Vera Wang er en orientalsk duft, den starterlitt friskt men etter en stund kommer lærnotenog tabakken frem og lager en veldig spesiell duft,duften er ikke så sterk men den er klassisk og maskulin.

Vera Wang for Men Eau de Toilette 100ml SprayForførende, stilfull
Tjostel,
Omtale av "Vera Wang for Men Eau de Toilette 100ml Spray" utgaven

Diskret og forførende duft. Ikke lett å få tak i på parfymerier her til lands. Har bare funnet den til salgs over disk i UK og USA. Heldigvis tilgjengelig i Norge via nettsalg. Stilfullt design.

Vera Wang for Men Aftershave 100ml SplashForførende og mild. Den beste Aftershave?
Tjostel,
Omtale av "Vera Wang for Men Aftershave 100ml Splash" utgaven

Diskret og forførende duft. Ikke lett å få tak i på parfymerier her til lands. Har bare funnet den til salgs over disk i UK og USA. Heldigvis tilgjengelig i Norge via nettsalg. Mild duft. Stilfullt design.

Vera Wang for Men Eau de Toilette 50ml SprayForførende, praktisk størrelse
Tjostel,
Omtale av "Vera Wang for Men Eau de Toilette 50ml Spray" utgaven

Diskret og forførende duft. Ikke lett å få tak i på parfymerier her til lands. Har bare funnet den til salgs over disk i UK og USA. Heldigvis tilgjengelig i Norge via nettsalg. Flott størrelse ifbm reiser.

Vera Wang tidslinje

2003
2005
2004
2004
Vera Wang for Men
VERA WANG FOR MEN

Lansert i 2004, Vera Wang av Vera Wang For Men er en forførende...

Vera Wang
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 274
Vera Wang Vera Wang for Men
VERA WANG FOR MENLansert i 2004, Vera Wang av Vera Wang For Men er en forførende...