40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Versace Aftershave & Dufter til han

Versace er et italiensk moteselskap som ble grunnlagt i 1978 av Gianni Versace. I dag produserer han klær for menn og kvinner, møbler, tilbehør, sminke og dufter. Gianni Versaces kolleksjoner ble inspirert av pop-art, gamle Romerike og gresk kunst.

Versace hadde en rekke kjendisvenner som omfavnet hans kreasjoner og brukte dem ved spesielle arrangementer og fester. Versace kjoler har blitt brukt på den røde løperen og av artister under deres live-opptredener.
Videre var Elton John og Gianni Versace veldig nære venner, og da Gianni døde dedikert Elton John albumet The Big Picture til ham. Giannis søster, Donatella Versace, har vært varemerket siden hennes brors død i 1997. Hun er visepresident samt sjefsdesigner. Hun er også god venn med Lady Gaga Lady som har vært ansiktet utad for merkets kampanjer.

Versaces har et stort utvalg dufter for både kvinner og menn. Alle duftene er produsert med EuroItalia S.R.L. som tilbyr rådgivning for andre merker som Moschino og Richmond. Versace "L'Homme" ble lansert i 1986 og inneholder spennende noter som patchouli, basilikum, lær og pimento. Ti år senere lanserte Versace "The Dreamer", en duft for menn, med trenoter, tobakk, einer og estragon. Versace "Eau Fraiche" er en mannlig marineduft som frigjør noter av safran og musk når den tørker på huden. Etter suksessen med "Red Jeans" for kvinner, ble "Blue Jeans" lansert for menn. Det er en søt, krydret og frisk duft komponert av noter av basilikum, sitron, palisandertre og lavendel.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.