40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Victoria's Secret Aftershave & Dufter til han

Roy Raymond startet Victoria's Secret i San Francisco i 1977, siden han syntes det var pinlig å kjøpe undertøy for sine kone i store butikker. Han ønsket derfor å skape et lukket og koselige miljø og resultatet ble Victoria's Secret. Til tross for at butikken gjorde det veldig bra, bestemte Roy seg for å selge konseptet til forretningsmannen Leslie Wexner for 1 million dollar, og siden den gang har selskapet hatt en jevn vekst og i dag har de over 1100 butikker over hele verdenen.

Victoria's Secret er globalt kjent for å være en forhandler av kvinneundertøy, men de gjorde et forsøk på å selge undertøy for menn fra 1985 til 1993. Til tross for at undertøyet ble tatt ned fra hyllene, har de fortsatt en håndfull dufter for menn, som for eksempel Very Sexy (2001), Very Sexy 2 (2003) , Very Sexy Attraction (2008), Vertical (2009) og Very Sexy Platinum (2013). Deres parfymer for menn er ment til å være syndige og forførende, som blir oppnådd ved å inkludere aromatiske noter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.