Viktor & Rolf Aftershave & Dufter til han

Viktor Hosting & Rolf Snoeren er to nederlandske designere som først møtte hverandre på en prestisjefylt designskole i Arnhem. De kom utrolig godt overens fra første stund, og har sammen skapt klær og parfymer siden den gang. De ligner faktisk også litt på hverandre, noe som har hjulpet PRn rundt dem. De stiller ofte opp i matchende eller like klær, med samme hårklipp og samme briller. På 90-tallet var de kjent for sine design inspirert av Pop-Art og merkelige ideer som å prosjektere filmer på klær, kjoler hakket opp med motorsager og mye annet spennende. De har faktisk innrømmet at på det tidspunktet var merket mer et kunstprosjekt enn et motemerke. Da de presenterte sin første kolleksjon for menn, Monsieur, var det Viktor og Rolf selv som var iført alle klærne, som de skiftet foran publikum.

Deres aller første duft for menn, Antidote (2006) ble lansert 2 år etter den massive suksessen de hadde med sin parfymedebut for kvinner, Flowerbomb (2004), som i dag er merkets bestselger. Forventningene var høye og Antidote skuffet ikke med pikant frukt, orientalske og treaktige noter. Tanken var at hvis granat-formet Flowerbomb var et aggressivt angrep på sansene, skulle dette være det motsatte. En kompleks og beroligende duft med en varm og god stemning.

Viktor & Rolf er svært forsiktige med sine duftutgivelser, og det var ikke før 2012 at Spicebomb ble lansert som merkets andre duft for menn. Spicebomb er selvfølgelig en maskulin versjon av Flowerbomb, og kommer i samme granat-formede flaske. Den er full av krydder, som chilli, safran, tobakk og rosa pepper sammen med treaktige noter for en dynamisk og kraftfull duft med noen overraskende søte noter som blander kjølig og varm. Siden utgivelsen av Spicebomb har det vært flere spesialversjoner av denne populære Viktor & Rolf-colognen inkludert Spicebomb Eau Fraiche (2014) og Spicebomb Extreme (2015).

Se alle

Viktor & Rolf tidslinje

2005
2020
2015
2015
Spicebomb Extreme
SPICEBOMB EXTREME

Spicebomb Extreme av Viktor & Rolf er en orientalsk og krydret...

2014
2014
Spicebomb Eau Fraiche
SPICEBOMB EAU FRAICHE

Spicebomb Eau Fraiche fra Viktor & Rolf er en aromatisk, krydret...

2012
2012
Spicebomb
SPICEBOMB

Etter overveldende suksessen med Flowerbomb, lanserte moteduoen...

2006
2006
Antidote
ANTIDOTE

Viktor & Rolf Antidote er en orientalsk duft for menn. Notene...

Viktor & Rolf
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 1.925
FRA BARE
kr 1.738
Viktor & Rolf Magic Sparkling Secret
FRA BARE
kr 476
Viktor & Rolf Spicebomb
SPICEBOMBEtter overveldende suksessen med Flowerbomb, lanserte moteduoen...
FRA BARE
kr 874
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme
SPICEBOMB EXTREMESpicebomb Extreme av Viktor & Rolf er en orientalsk og krydret...
FRA BARE
kr 739
Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision