Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Yardley Aftershave & Dufter til han

Yardley of London ble grunnlagt i 1770 og er en av de eldste bedriftene for parfyme, kosmetikk og toalettartikler. Mellom det 19. og det 20. århundre ble Yardley en stor produsent av såpe og parfyme og de mottok deres første, av hittil seks, Royal Warrant i 1921 -Men de gir også tilbake til kongefamilien! De har vært leverandør for toalettartikler for flere generasjoner av britiske monarker.

I 60-årene renoverte Yardley sin virksomhet og valgte den britiske modellen Twiggy til å representere merkevaren. Twiggy ble raskt en motelegende og Yardley solgte produkter knyttet til hennes image, som Twiggy øyevipper og Twiggy sminke. Yardley ble til slutt en parfyme- og kosmetikkmerkevare å se opp til for britisk ungdom i 60-årene.

Yardley er kjent for å bruke blomster dyrket på Engelsk jord, som lavendel og lilje, og disse lokale ingrediensene har vært populære verden over i en årrekke. Så tidlig som 1880 ble de sendt hele veien til USA der kunder ventet ivrig på dem.

I dag er de mest populære duftene for menn Citrus & Wood, Gold og Chrome. Citrus & Wood forener elementer av sort pepper, eikemose og sandeltre med toppnoter av frisk lime og bergamott. Gold er en friskere duft som har blitt gjort mer intens med basilikum- og sitronnoter. Chrome representerer Yardleys arv ved å blande sine signaturnoter av rose og lavendel med eple, bergamott og koriander.
Vis Mer