40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Yves Saint Laurent Aftershave & Dufter til han

Yves Saint Laurent ble grunnlagt av designeren Yves Saint Laurent og hans partner, Pierre Berge, i 1962 og var en og var en pionér for mange ikoniske looks, inkludert beatnik, safari jakker for menn og kvinner, trange bukser, lår-høye støvler, og selvfølgelig den klassiske smokingen for kvinner fra 1966 kalt Le Smoking Suit.
YSL ble raskt et haute couture merkevare og hadde en lang liste med kjendiser som ønsket hans design. Yves Saint Laurent oppnådde en fenomenal suksess som ingen før han hadde klart.
Merket lanserte deres første duft i 1964 "Y" for kvinner. Etter flere populære dufter for kvinner, lanserte de i 1971 deres første duft for men "Pour Homme".
Både deres parfymer og ders aftershaves oppnådde samme suksess som deres kleskolleksjoner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.