40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray

Aramis Eau de Toilette 110ml Spray

Aramis av Aramis er en treaktig og aromatisk duft for menn.

Den første av mange store aftershaves som kom fra House of Aramis. Den friske, grønne åpningen med noter av artemisia og bergamot, krydret med kanel, smelter lett inn i blomster- og urtehjertet, før den ender på en veldig maskulin base av skinn, eikemose og rav.

Den klassiske og kraftige komposisjonen, med tykt lær, bitre urter og krydrede noter, har vært populært blant duftkjennere siden lanseringen i 1966.

Duftens underfamilie: Tørr Skog
Duftfamilie: Treaktig
Kjønn: Menn
Kolleksjon: Aramis
Merke: Aramis
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
ever green, enestående behagelig!
har også vært en del av meg i over 40 år !En del av min personlighet jeg aldri vil kunne bytte ut eller erstatte med noe annet. For meg en vinner!!
3.6.2018
Review for 110ml version
En rafinert Kouros
Denne parfymen kan brukes hele året, men passer gjerne best på høst, vinter og vår. Den er en klassikere og minner veldig mye om Kourus fra YSL. Hvis du vil ha en litt mer behagelig og finpusset Kouros så er Aramis veien å gå. Jeg er glad for å ha denne klassikeren i mitt sortiment. Jeg liker den godt, da den fremhever det maskuline på en elegant måte.
7.9.2017
Review for 110ml version
Best ever perfumes
Have used all these products for over 40 years, never found anything else to compare to the masculine woody fragrance of Aramis. Both Eau de toilette and after shave splash are and will always stand on the forefront of my toiletries.
26.1.2017
Review for 240ml Spray version
Fantastic Cologne
Great cologne. Have always loved it since I was a young boy. Masculine smell with heavy aroma of sandalwood. Great for wearing all day - for any occasion.Service & price of the product from Parfyme-klikk.no was very good.
4.12.2016
Review for 110ml version
Aramis
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray
Read reviews (4)
Veil. pris : kr 725
Vår Pris :
kr 343
/ Spar kr 382

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.