Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray

Aramis Eau de Toilette 110ml Spray

Aramis av Aramis er en treaktig og aromatisk duft for menn.

Den første av mange store aftershaves som kom fra House of Aramis. Den friske, grønne åpningen med noter av artemisia og bergamot, krydret med kanel, smelter lett inn i blomster- og urtehjertet, før den ender på en veldig maskulin base av skinn, eikemose og rav.

Den klassiske og kraftige komposisjonen, med tykt lær, bitre urter og krydrede noter, har vært populært blant duftkjennere siden lanseringen i 1966.

Duftens underfamilie: Tørr Skog
Duftfamilie: Treaktig
Kjønn: Menn
Kolleksjon: Aramis
Merke: Aramis
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 1.999 : GRATIS
Levert innen 5 virkedager
Parfyme fra forrige årtusen.
Faktisk har duften noe fra de siste århundrene/tusen. En gammeldags chypre, nøye omformulert, men duften er fortsatt fantastisk. Bra gjort. En av de 5 - 6 duftene som gjør kvinner ville.Styrken til denne Aramis kan heller ikke sammenlignes med dagens produkter. Her er fire dusjer nok for hele dagen. Det eneste moderne med denne duften, er flasken, som fortsatt ser helt elegant ut i dag. Jeg kjøpte denne etter å ha sett den fantastiske prisen. Det er en gave til mannen min. Jeg vet at det er en nydelig duft fordi den har eksistert i årevis.
2.12.2023
Review for 110ml version
Aramis Eau de Toilette
veldig bra,brukt Aramis i ca.40.år.Så dette kan jeg annbefale.Den er vanskelig å få på norske butikker.Det er veldig greit å handle her.
10.10.2021
Review for 110ml version
Aramis Eau de Toilette 110 ml Spray
En av mine favoritter. Er ikke tilgjengelig i norske parfymerier, men er i hyllene på Oslo Lufthavn. Kjempegod duft.
26.10.2020
Review for 110ml version
ever green, enestående behagelig!
har også vært en del av meg i over 40 år !En del av min personlighet jeg aldri vil kunne bytte ut eller erstatte med noe annet. For meg en vinner!!
3.6.2018
Review for 110ml version
En rafinert Kouros
Denne parfymen kan brukes hele året, men passer gjerne best på høst, vinter og vår. Den er en klassikere og minner veldig mye om Kourus fra YSL. Hvis du vil ha en litt mer behagelig og finpusset Kouros så er Aramis veien å gå. Jeg er glad for å ha denne klassikeren i mitt sortiment. Jeg liker den godt, da den fremhever det maskuline på en elegant måte.
7.9.2017
Review for 110ml version
Best ever perfumes
Have used all these products for over 40 years, never found anything else to compare to the masculine woody fragrance of Aramis. Both Eau de toilette and after shave splash are and will always stand on the forefront of my toiletries.
26.1.2017
Review for 240ml Spray version
Fantastic Cologne
Great cologne. Have always loved it since I was a young boy. Masculine smell with heavy aroma of sandalwood. Great for wearing all day - for any occasion.Service & price of the product from Parfyme-klikk.no was very good.
4.12.2016
Review for 110ml version
Aramis
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray
Aramis Eau de Toilette 110ml Spray
Read reviews (7)
Veil. pris : kr 1.008
Salgspris :
/ Spar kr 709
kr 299  

Du liker kanskje også