40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Børster

Per Side
Sorter
Sminke koster er gode å bruke for å få en naturlig, jevn og presis påføring av sminken din. De hjelper også med å kontrollere hvor mye produkt du påfører for å unngå både bortkastet produkt og den godt kjente 'kakete' looken!
Hos Parfyme Klikk finner du alt fra maskara børster til øyenskygge svamper. Sigma, Redux og MAC er noen av de mest kjente produsentene av sminke koster på markedet i dag. Her er noen av våre favoritt typer:

- Stippling kost, dette er et produkt som du må ha hvis du er ute etter en universell sminkekost som påfører sminke
nøyaktig.
- Foundation koster er perfekte for å påføre flytende- eller krem foundation for en feilfri finish.
- Powder koster, gode for å påføre alle slags typer pudder produkter jevnt.
- Smudger koster myker ut eye liner/crayon produkter for å gi deg en smokey effekt.

Husk at det er viktig å vaske alle børstene dine ofte, fordi de fort blir skitne med bakterier og oljer. Men hvordan gjør du dette? Ikke få panikk, der finnes mange utvalg av spesifiserte såper for sminkebørster, eller baby shampoo. I noen tilfeller kan du også bruke alkohol som desinfeksjonsmiddel. Øyenskygge svamper kan vaskes med vann og vanlig såpe. Vi anbefaler at du vasker sminkebørster/svamper hver andre uke. Ikke glem å følge instruksene som følger med produktene dine for å sørge for at du følger den riktige prosedyren!

Gjør sminken din som en profesjonell med billige sminkekoster fra Parfyme Klikk! Nedenfor finner du alle kostene du trenger, samt reisevesker, sett og holdere til fantastiske priser.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.