40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Badeolje

Per Side
Sorter
Badolje er en luksuriøs måte å skjemme bort huden. Denne parfymerte sammensetningen blandes perfekt med vann og vil få huden din til å virke silkeaktig myk. Slipp en liten mengde i et varmt bad og slapp av. La den nærende badoljen mykgjøre huden din mens den milde aromaen roer ned sansene. En av de første mest tilgjengelige badeoljene var Estee Lauders legendariske Youth Dew som senere ble merkevarens aller første duft. Du finner et spennende utvalg av nedsatte badeoljer fra flere flotte merker i vår butikk.

Hvordan bruke badeolje:

De fleste badoljer blandes best i varmt vann. Vi anbefaler at du følger instruksjonene på produktet og starter med en liten mengde. En badolje er ikke bare for å brukes i badekaret; her på Parfyme-Klikk har vi funnet andre flotte måter å få mest mulig ut av oljen din:

- Du kan bruke din badolje i dusjen. Skum opp oljen på en svamp og bruk på kroppen for en god vask.
- Gi deg selv en avslappende ansiktsbehandling. Tilsett kokende vann i en bolle, tilsett 5 dråper badeolje, legg ansiktet over bollen med et håndkle over hodet og la dampen roe ned sansene mens porene åpnes for en god utrens.
- Bruk oljen til å behandle føttene og hendene før manikyr. Bruk badoljen i varmt vann og legg hendene eller føttene i vannet. Badoljen vil hjelpe til å mykgjøre neglebånd og huden rundt. Når du har gjort det vil neglene dine se sterkere, sunnere og hvitere ut. Bruk rikelig med badolje for å hjelpe en veldig tørr og sprukket hud.
- Etter dusj/bad, legg litt olje på pulsen. Det vil fungere som en parfyme du kan nyte hele dagen lang.
- Påfør 1-2 dråper i hendene og børst dem gjennom håret ditt. Håret ditt vil føles silkeaktig mykt og lukte nydelig.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.