Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

12 Høstdufter Som Vil Varme

Når dagene blir kortere og luften kaldere, er høsten ankommet. Nå som sommeren er over er det på tide å bytte ut friske og fruktige dufter med noe mer varmt og koselig.

Uansett hva din definisjon av koselig, er det på tide å sette i gang! Nå som solen setter tidligere trenger vi alle litt ekstra hverdangsgleder, så hvorfor ikke prøve en ny duft som varmer hjertet?

Vi har plukket ut de beste parfymene, aftershave og unisexdufter fra de fire hoverkategriene for de kaldere månedene.

Om du også vil krydre hjemmet ditt, sjekk ut populære dufter for hjemmet her.

Krydrede Sjeler

Krydder kan fremkalle en hel rekke følelser, fra energisk til avslappende. Blandt disse duftene har vi valgr ut de som inneholder varme krydder, som nellik, spisskummen, kardemomme og kanel.

Kenzo Jungle Elephant Eau de Parfum (F)

Kenzo Jungle

Når du hører 'Kenzo', tenker du kansjo 'Flower', men de har også flere populære utgivelser som inkluderer 'Jungle L'Elephant'. Dette er en var,, krudret duft av nellik, spisskummen, klarve, lakris, mango, blomster og vanilje. Mmmmmm..

 

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette (M)

Spicebomb Infrared

Denne parfymen har et godt beskrivende navn. Du vil bli møtt med en eksplosjon av safran, rosa pepper og røde frukter fra den første spruten, men som deretter legger seg fint på en base av kanel og tobakk. Definitivt for krydderelskere.

 

Gres Parfums État de Grace Eau de Parfum (U)

Gres

Dette unisex-alternativet er også den billigste av de tre krydrede duftene, men ikke få det til å sky deg unna. Denne parfymen pakker mye! Kombinasjonen ac kanel med rose, fiol, rav og patchouli skaper en deilig varm, krydret ravduft.

Lærelskere

Enten det er lær eller semsken skinn, animalske noter kan få en parfyme til være trøstende. Parfymeprodusentene har en tendens til å oftere bruke lær i maskuline dufter, men det kan skape en vakker duft for alle.

Bottega Veneta Eau de Parfum (F)

Bottega Veneta

Denne moseaktige, jordaktige duften har lær, eikemose og patchouli i bunnen, som er parret med sjasmin, rosa pepper og bergamott. Inspirasjonen til denne duften var et bibliotekrom i et rustikk italiensk hjem. Kanskje det vekker minner hos noen?

 

Lancôme Maison Santal Kardamon Eau de Parfum (U)

Maison Santal Kardamon

Fra den eksklusive Maison Lancôme-kolleksjonen, er Santal Kardamom et vakker for de kaldere dager. På en base av sandeltre, vanilje og lær sitter noter som kardemomme, brennevin, pepper og appelsinblomst.

 

John Varvatos Eau de Toilette (M)

John Varvatos

John Varvatos er en fruktig-søt lærduft, som inkluderer noter av blant annet lær, rav, dadler, vanilje og oud. En jevn og dyp duft, perfekt for høsten.

 

Rav-Beundrere

Ravdufter utstråler sensualitet og varme. Den gir en musk, pudderaktig, søt og varm følelse til dufter, noe som gjør den ideell for kaldt vær.

Zadig & Voltaire This is Him Eau de Toilette (M)

This is Him

'This is Him' er en varm, fortryllende duft fra Zadig & Voltaire. Den kombinerer sandeltre, vanilje og røkelse med sort pepper og grapefrukt. Parfymer som markedsføres mot menn inkluderer sjelden vanilje, noe som gjør dette enda mer spennende.

 

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum (U)

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum

Chergui er definitivt en klassiker. Rav kombineres med søt honning, tobakksblad, røykfylt røkelse, høy og sandeltre, blant andre noter. Den skaper en rik duft, perfekt for en spasertur blandt fargerike høstblader.

 

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum (F)

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum

Denne ravduften kommer til og med i en ravfarget flaske! Harpiksaktig rav, tolubalsam og siamharpiks møter appelsinskall, karamell, tre, røkelse og tonkabønne i denne skjønnheten.

Gale Trær

Treaktige dufter er helt åpenlyst for høst. Tross alt, hvem liker ikke en spasertur gjennom en fargerik skog på en solrik dag? Enten det er sandeltre, sedertre, sypress eller vetiver, er treaktige dufter perfekt egnet for det kalde været.

Chopard Rose Malaki Eau de Parfum (U)

Chopard Rose Malaki

Rose Malaki er en ganske unik unisex-duft. Med noter av safran, rose og sedertre etterlater denne parfymen en myk semsket skinneffekt på huden.

 

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum (M)

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum

Med Encre Noire A L'Extreme har Lalique skapt en treaktig, aromatisk duft med et unikt spor. Den starter med sypress, elemi-harpiks og bergamott i toppnotene. Disse legger seg på basisnoter av vetiver, røkelse, sandeltre og patchouli.

 

Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum (F)

Chloe Nomade

Nomade Absolu de Parfum er en mer intens versjon av Chloé Nomade og som sådan er den mørkere og rikere. Mirabelle, eikemose, davana, sandeltre og musk skaper en unik treaktig-moseaktig duft med et fruktig hint.

 

Har du funnet en ny duft for sesongen? Selvfølgelig representerer dette øyeblikksbildet bare en brøkdel av de fantastiske parfymene som venter på å bli utforsket. Du kan sjekke ut alle våre dufter her, ikke glem å filtrere dem etter duftfamilie hvis du ønsker det.