Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Topp 10 Vårparfymer For Kvinner

De Beste Blomster, Søte, Friske og Fruktige Duftene

Å kjøpe en ny duft er en flott måte å feire vårens ankomst på! I denne artikkelen vil vi dele våre topp 10 vårdufter du bare må ha i samlingen din.

Fra søte parfymer som kan fange oppmerksomheten til enhver forbipasserende, til blomsterdufter fylt med sjasmin og hvit rose. Hvis du setter mer pris på en frisk og fruktig duft, så ikke bekymre deg, vi viser deg noen av våre favoritt av smakfulle dufter som vil bringe deg et skritt nærmere sommerenfølelsen!

 

De Beste Parfymene til Vårsesongen

 

Gucci Bloom Eau de Parfum

Gucci Bloom

Denne sjarmerende blomsterduften er en som alle bør eie, hvis du vil føle at du ligger i en bukett blomster. Kombinasjonen av hvite blomsternoter med basisnoten av Combretum indicum (“Rangoon Creeper”) gir denne parfymen en veldig unik blomsterduft, da dette er første gang den sjeldne blomsten har blitt brukt i parfymeri! Gucci Bloom er en av de beste parfymene for damer som vil prøve noe nytt denne våren.

Notater: Jasmin, Tuberose, Combretum indicum (“Rangoon Creeper”).

 

Givenchy Irrésistible Eau de Toilette Fraiche

Irrisistible

Denne duften skaper en særegen aroma ved å blande krydret rosa pepper med appelsin, som gir en varm og berusende blomsterduft som vil gjøre deg uimotståelig. Rose- og irisnotene balanserer ut fruktene og krydderne for å skape en blomsterduft som er vakkert forførende uten å bli for søt.

Noter: Appelsin, Rosa Pepper, Tyrkisk Rød Rose, Iris, Musk, Virginia Sedertre.

 

Jimmy Choo I Want Choo Eau de Parfum

I want choo

Denne blomstrede ravduften er en ny parfyme fra Jimmy Choo som raskt øker i popularitet. Toppnoten av siturs fra mandarin står i kontrast til de saftige ferskennyansene for å gi denne duften en søt, men fruktig aroma. Disse toppnotene akkompagnert av vanilje- og blomstrede basisnoter, skaper en søt blomsterduft som vil gi en flott ny vårparfyme.

Noter: Fersken, Mandarin Appelsin, Sjasmin, Rød Lilje, Vanilje.

 

De Beste Søte Duftene

 

Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum

The only one

Denne duften åpner med noter av fiol, som blander seg med hint av bergamott for å gi en sprudlende, søt og saftig parfyme. Rik kaffe, søt pære og innbydende appelsinblomst kombineres for å skape en sensuell solid duft. Tilslutt tilføres en taktil beroligende kvalitet fra de varme basenotene av vanilje og patchouli, som gir deg følelsen av å motta en varm klem. Hvis du elsker å eksperimentere med dufter, bør du teste ut denne.

Noter: Fiol, Appelsin, Bergamott, Kaffe, Pære, Iris, Appelsinblomst, Rose, Karamell, Vanilje, Patchouli.

 

Daisy Marc Jacobs Eau So Intense Eau de Parfum

Daisy

Denne duften er veldig livlig med et utbrudd av fruktige jordbær- og pære, som avslører hjertenoter av søt honning og delikat rose. Duften blir deretter fordypet i en fantastisk særegen og fengslende blanding av en langvarig base beståensde av kremet vanilje som kompletteres av skarp, grønn mose.

Noter: Jordbær, Pære, Bergamott, Honning, Sjasmin, Rose, Vanilje, Musk, Benzoin, Mose.

 

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Eau de Parfum

Scandal

Denne intense blomstrede ravduften vil garantert fange oppmerksonmheten til de rundt deg! Jasmin og salt karamell smelter sammen og skaper en søt blomstrende aroma, før den komplimenteres av den mørke vaniljen. Hvis du liker skandaløst dristige søte parfymer, kan dette være din match denne våren.

Noter: Jasmin, Karamell, Salt, Vanilje

 

De Beste Friske & Fruktige Vårduftene

 

Escada Cherry in Japan Limited Edition Eau de Toilette

Escada

Er du klar for å oppleve en ny verden hvor du kan fordype deg i ekte kirsebær-galskap? Denne friske og fruktige duften henter 86 % av ingrediensene fra naturlige kilder. En nydelig duft som begynner med sprudlende noter av kirsebærblomst og naturlige jasminblader, før den trekker oss inn i en forførende base med tonka bønne. Kan dette være din neste fruktige vårparfyme?

Noter: Kirsebærblomst, Jasmin, Tonkabønne.

 

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her Eau de Parfum

Musc Noir

Lansert i 2021, er denne nye duften av Narciso Rodriguez lett ulik alle andre dufter. Heliotrope, en uimotståelig blomst med en fascinerende duft, og saftig plomme skaper denne parfymens toppnoter, som gir fruktig friskhet til duften. For å trekke oss dypere inn i duften, ligger en dyp og forførende basenote av semsket skinn sammen med det fascinerende hjertet av musk for å gi oss en duft som vil få enhver kvinne til å føle seg utrolig mystisk og sexy.

Noter: Plomme, Musk, Heliotrope, Semsket skinn.

 

Tom Ford Bitter Peach Eau de Parfum

Bitter Peach

Tom Ford sine parfymer kan være på den dyrere siden, men fordelene ved å bruke ingredienser av høy kvalitet er at du er sikker på at parfymen din varer hele dagen, om ikke lenger. Bitter Peach er en av de mer komplekse duftene fra Tom Ford, med 17 forskjellige noter for å skape en perfekt balansert fruktig, men likevel frisk duft. Komposisjonen er anerkjent som rik og karakterfull, med merkbart treaktige og aromatiske, så vel som søte og forførende undertoner.

Noter: Fersken, Blodappelsin, Kardemomme, Heliotrop, Rom, Konjakk, Davana, Jasmin, Indonesisk Patchouliblad, Vanilje, Sandeltre, Tonkabønne, Benzion, Kashmir, Styrax, Labdanum, Vetiver.

 

Jo Malone Sea Daffodil Cologne

Denne friske nye colognen av Jo Malone, lansert i 2022, er en aromatisk og akvatisk duft for både menn og kvinner. Før friskheten til sjøpåskeliljen tar over, gir toppnoten av mandarin appelsin denne duften en sitrusåpning. Ylang-ylang, en av de mer uvanlige komponentene som brukes innen parfymri, gir et rikt blomstret preg samt en søt duft med en nyanse av banan. Til slutt kombineres basenotene av vanilje og sandeltre vakkert for å støtte denne friske og fruktige duften.

Noter: Mandarin Appelsin, Rosa Pepper, Ylang-Ylang, Sjøpåskelilje, Sandeltre, Vanilje, Vetiver.

 

Hvis temperaturene stiger kraftig, sjekk ut flere varme anbefalinger av fruktige sommerdufter her.