Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Hårstylingsprodukter For Menn - Hvilke Skal Du Velge?

Unngå dårlige hårdager ved å bruke de riktige stylingproduktene for din hårtype. Dette vil hjelpe deg å konsekvent oppnå ønsket resultat.

Dagens marked for hårprodukter til menn er ganske massivt. Det har ekspandert mye de siste årene med hundrevis av merker; alt fra nye frisørsalonger til veletablerte luksuriøse hårpleiemerker, som hopper inn med en rekke forskjellige alternativer. Alle disse stylingproduktene for menn er flotte, men med så mange alternativer kan det være litt skremmende når du prøver å finne det rette for deg.

Hjelpen er her i form av en kort guide til de ulike typene stylingprodukt, hva de er designet for å gjøre og for hvilken hårtype de er best egnet. Gjør det mulig for deg å filtrere søket ditt bedre basert på dine behovene for hårstyling.

 

Bad hair day

Guide til Hårstylingprodukter

 

Hårtypene

Menn har ulike hårtyper, som vi kan dele inn i kategorier og underkategorier.

De er alle sine særegne krav til stylingprodukter og-verkøy for å gi håret hold og gjøre det håndterbart. Listen inkluderer Tykt, Normalt, Grovt, Tynnende eller Fint. Matt, Kruset eller Tørt. Fett, Rett eller Krøllet og Langt eller Kort.

Vanlige Produkttyper

Når du velger Stylingprodukter, bør du kjenne til din hårtype og ha klar formening om hvilke resultat du ønsker. Vil du ha ekstra hold, mer eller mindre volum? Mer tekstur, mindre krus, ekstra glans, osv.? For en omfattende guide til stylingproduktegenskaper klikk her

 

stylish male hair

 

Pomade - Stylish 

Du kan velge mellom olje- eller vannbaserte alternativer for å oppnå enten et mindre eller mer "fet og stilig utseende". Den gir håret ekstra glans og høyde med sin lim-type tekstur. Pomaden har et middels til høyt hold i forhold til hvor lenge produktet holder.

Den vannbaserte pomaden er mer vanlig, siden den er mer håndterlig og lettere å vaske ut. Med den vannbaserte Pomade oppnår du en noe mer stiv og sprø finish når den tørker.

Pomade er et populært produkt som kan brukes på de fleste hårtyper. Den passer bra for både tykt og tynt hår, og gir et klassisk utseende. For å oppnå en retro-look, bruk den på kortere hår.

 

natural male hair

 

Krem - Naturlig

Krem er også en allsidig produkttype som ser ut til å fungere godt på tynt og fint hår og for middels til lange hårlengder. Kremprodukter som D:FI Extreme Hold Styling Cream 75g inneholder olje og aminosyrer som holder håret sterkt og fleksibelt, men gir et veldig naturlig resultat.

Krem bør ikke påføres i vått eller fuktig hår, for best resultat påfør den etter håndkletørking

Denne produkttypen har motsatt effekt av pomade og er ikke laget for å gi fasong. Den er lett og har et lavt hold, men gir menn med tynt hår nok tekstur uten å tilføre for mye.

Den er bra for menn med langt, tørt hår som ønsker skinnende, balsamerte hårstrå og trenger hjelp til å kontrollere det.

 

Matte Male Hair

 

Voks - Matt 

Hovedoppgaven til hårvoks er å tilføre mer volum med en matt finish! Produkter som America Crew Classic Moulding Clay 85g bruker faktisk leire som ingredienser (bentonitt og kaolin), samt bivoks for å gi håret et superteksturert utseende.

Voks gir et trendy, 'messy' resultat som varer hele dagen og fungerer på både tørt og fuktig hår.

Høyt hold egenskapene til hårvoks fungerer veldig bra med middels til tykke hårtyper. Det er et godt produkt for fett hår som trenger ekstra støtte. Produktet bør påføres ned til røttene for en varig effekt.

 

Sjekk ut vårt utvalg hårpleie- og stylingprodukter for Menn.