Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Topp 10 Vinterdufter For Menn

Mens vinteren dekker verden i en rolig stillhet og snøfnugg danser i den skarpe luften, er det på tide å bytte ut de lette, sommerlige duftene dine med noe mer passende for sesongen.

Akkurat som det skiftende landskapet krever varmere lag og koselig strikk, bør duftkolleksjonen din også utvikle seg for å fange essensen av vinteren.

Her vil vi utforske vårt utvalg av de beste aftershavene som ikke bare komplementerer de kalde månedene, men som også gir et snev av raffinement og varme til din generelle tilstedeværelse.

Fra søte og krydrede toner som speiler de overbærende vintergodbitene som varmer hjertet. Til den knitrende varmen fra en peis og treaktige lærundertoner som minner om en spasertur gjennom en snødekt skog, er disse duftene laget for å heve din vinterstil.

La oss ta deg gjennom en aromatisk reise og dykke ned i en verden av fengslende dufter som ikke bare vil få deg til å skille deg ut i mengden, men også etterlate et varig inntrykk og et uutslettelig spor av forlokkelse uansett hvor du går.

Gjør denne vinteren til din mest velduftende og minneverdige til nå...

 

10. Burberry London Eau De Toilette

Burberry London

Vi starter nedtellingen av de beste vinterduftene med denne hederlige, sofistikerte duften fra Burberry. Den er ikke overveldende eller oppmerksomhetssøkende, men yter fortsatt fantastisk i kaldere klima og har unike noter av kirsebærtobakk som trekker deg inn.

 

9. Viktor & Rolf Spicebomb

Spicebomb

Dette nederlandske kraftsenteret er en spennende blanding av lær, kanel, chili, tobakk og friske noter av bergamott og grapefrukt. Den tilbyr en eksplosiv aroma som er varm, koselig og ganske voksen. Med sin imponerende sillage og lang levetid er Spicebomb ideell for utendørsbruk i et vinterlandskap.

 

8. Thierry Mugler A*Men

A*Men

Denne klassikeren fra midten av 90-tallet kan fremkalle nostalgi for noen, men ikke la deg skremme av lanseringsdatoen, A* Men klatrer opp igjen rangeringen hver vinter med god grunn, den er fremragende. Søt, kompleks og kraftig med flere noter enn du kan telle på en hånd. Folk ser ut til å lukte det de vil lukte når de kommer over denne duften, så den tiltrekker seg alltid oppmerksomhet.

7. Dolce & Gabbana K Eau de Parfum

k

Hvis du leter etter en aftershave med samme kompleksitet som A*Men, men litt mer maskulin, så er 'K' et flott alternativ. Den er allsidig og ikke en typisk koselig vinterduft, men dens kraft projiserer sine vakre og unike fiken- og pimentnoter som tørker inn i en mer fyldig sedertre- og patchoulibase.

 6. Versace Eros Eau de Parfum

Eros

En annen allsidig, ungdommelig vinterduft. Denne høyytelsesduften fra Versace er på den søtere siden med friske åpningsnoter av mynte og sitrusfrukter. Den tørker deretter ned til en varm og herlig raffinert base av salvie, vanilje, sandeltre og bitter appelsin som virkelig får deg lagt merke til.

 

5. Dolce & Gabbana The One For Men Eau de Parfum Intense

The One Intense

Mørk, rik og berusende! 'The One' er en av våre favoritt maskuline duft gjennom tidene, og denne intense versjonen tar den til neste nivå. Projiseringen og levetiden er der oppe med duftene med best ytelse, men den er ikke overveldende på nært hold. Om noe er den der er på sitt beste. Forførende varmt, dette er det perfekte valget for datekvelder på knasende vinterkvelder.

 

4. Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

JPG Scandal

Denne treaktige ravduften for menn er en for massene. Søtheten holder den uformell, men likevel svært tiltalende, og på typisk JPG-måte slår den godt over vekten. Den tilbyr ytelse fra en EDT som få andre parfymere kunne oppnå. Et ekte gulvfyll som åpner med noter av salvie og mandarin før den raskt tørker ned i en varm karamell- og tonkabønnebase.

 

3. Calvin Klein CK One Shock

CK One Shock

En skjult perle av en duft, CK One Shock har alt du kan ønske deg av en maskulin hverdags vinter aftershave. Til tross for at det er det desidert rimeligste alternativet på denne listen, tilbyr det mer enn tilstrekkelig lang levetid og sillage og vil gi deg komplimenter fra alle aldre og kjønn. Den styrkende pepperen og dey koselige varme ravet, blandet med de intense og kremete tobakksnotene er virkelig fantastisk, men fortell det ikke til noen!

2. Hugo Boss Boss Bottled Oud Eau de Parfum

Boss Bottled Oud

Glem navnet, dette er ikke noe for 'Oud'-puristene der ute, det er langt mer balansert. Det luksuriøse, elegante, rike og maskuline DNAet til Boss Bottled skinner gjennom. Epler og friske sitrusaktige åpningsnoter blander seg deilig med safran, nellik og kanel mellomtoner, alt satt på en dyp, varm og treaktig base. Det er festlig, men likevel sofistikert og selsikkert unikt.

1. Armaf Club De Nuit Intense

Club de Nuit Intense

Denne dristige, selvsikre og kraftige maskuline duften topper listene som den beste vinterduften for menn. Det blir ofte sammenlignet med Creeds Aventus for deres delte noter og ytelse, men uten prislappen. Club De Nuit Intense åpner med et utbrudd av frisk sitrus etterfulgt av et hjerte av varm rose, sjasmin og bjørk på en røykaktig, treaktig base. Den har utrolig lang levetid og en sterk sillage som krever oppmerksomhet!

 

For flere av de beste aftershavene, les denne artikkelen: Høyst Elskede Dufter For Menn

Eller utforsk vår omfattende duftsamling for menn her