40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Body Lotion

Per Side
Sorter
En body lotion er en lett krem som påføres kroppen for å jevne, fukte og mykgjøre huden. En lotion vil vanligvis inneholde 65-85% vann som bidrar til å fukte huden. Mange body lotions er parfymerte. Dette er perfekt hvis du vil ha en subtil duft utover dagen eller for å legge duft lagvis. Noen kremer gir deg et hint av farge, mens andre vil hjelpe deg i kampen mot akne eller cellulitter.

De fleste body lotions kan kjøpes som en del av et gavesett. Å bruke en body lotion med et annet parfymert produkt vil sikre at duften varer lenger. Hvis den brukes riktig kan den også få fram det beste i duften din - du vil bli overrasket over resultatene du kan få ved å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner.

Hvordan bruke en body lotion:

Body lotion er best å bruke etter en dusj eller et bad. Gni den inn forsiktig slik at huden din blir myk og smidig. Til slutt anbefaler vi å legge til litt parfyme, enten fra samme samling eller en du tror vil passe til lukten av lotionen. Ikke bare vil du få en subtil duft fra kroppen din i løpet av dagen, men ved å ha fuktet huden din først vil duften vare enda lenger.

Parfyme-Klikk tilbyr et stort utvalg av gavesett som inneholder body lotions egnet for ethvert budsjett. Burberry, YSL og Gucci er klassikere som år etter år gleder oss med nye og spennende serier samt tidløse klassikere.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.