40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Boss The Scent For Her

Per Side
Sorter
Boss The Scent For Her av Hugo Boss er en fruktig blomsterduft for kvinner utgitt i både Eau de Parfum og Eau de Toilette.

EDP ​​ble lansert i 2016 og kommer i en elegant svart flaske. Den søte, forlokkende åpningen av fersken smelter inn i det dypere sensuelle hjertet av osmanthus, mens sitrus forsterker den stekte kakaoen. En virkelig vanedannende duft som er en glede å ha på seg hele året!

Boss The Scent For Her EDT ble lansert to år senere i 2018. Emballasjen er lik EDP, denne gangen farget i en lys rosa. Hugo Boss ønsket en lettere tolkning av duften, en som stemte med den opprinnelige EDP-duften, men med en våren vri. EDT-versjonen har en energigivende åpning av rosa pepper og grønn mandarin, som fører deg inn i et blomsterhjerte av søt fresia og appelsinblomst. Akkurat som EDP-versjonen, inneholder EDT stekt kakaobønne, som etterlater seg en varm, vanedannende avslutning som kjærtegner deg lenge etter den første sprayen.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.