40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Clarins Skincare Foot Beauty Treatment Cream 125ml

Clarins Skincare Foot Beauty Treatment Cream 125ml

Hudpleieproduktene fra Clarins er et av de beste behandlingene på markedet . De har vært en ledende innen hudpleie i over førti år, og det er denne erfaringen som gjør den til en av de mest populære leverandørene av hudpleie, kosmetikk og dufter for både mannlige og kvinnelige kunder.

Alle produkter er plantebasert og gir naturlig og skånsom pleie for huden din. Clarins hudpleieprodukter er utviklet for å bidra til å holde huden ungdommelig og mer strålende. Clarins oppgir at hvert produkt har vært utsatt for minst 86 kontrollprøver og effektivitetstester, så selv om de ikke vil utføre mirakler, er de er mer sannsynlige til å gi de resultatene som de hevder.

Hudtype: Normal Hud
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Skincare
Merke: Clarins
Produkttype: Fotpleie
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Clarins
Clarins Skincare Foot Beauty Treatment Cream 125ml
Vår Pris :
kr 309

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.