40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Decleor Aroma Cleanse Soothing Micellar Water 400ml

Decleor Aroma Cleanse Soothing Micellar Water 400ml

Aroma Cleanse serien fra Decléor bruker edle eteriske oljer og 100% naturlige ingredienser for å forsiktig rense og klargjøre huden. Aroma Cleanse serien inneholder toning lotion, rensemelk, micellar vann, samt ansiktsmasker og skrubber som passer for alle hudtyper.

Aroma Cleanse Youth Cleansing Milk er spesielt utviklet for en mer moden hud. Den inneholder de samme aktive ingrediensene for å fjerne smuss og makeup som finnes i Decléor Aroma Cleanse Essential Cleansing Milk, men i tillegg inneholder den Hyaluronsyre som skal bekjempe tegn på aldring. En av bestselgerne fra denne serien er Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra Radiance Cleansing Mousse som er et allsidig produkt som gir deg ren, jevn og glødende hud.

Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Aroma Cleanse
Merke: Decléor
Produkttype: Rensevann
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Decléor
Decleor Aroma Cleanse Soothing Micellar Water 400ml
Veil. pris : kr 462
Vår Pris :
kr 254
/ Spar kr 208

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.