40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Dusjgel

Per Side
Sorter
Du finner alle typer spesialiserte dusjprodukter hos Perfume Click, fra skrubber til multi-bruk eller 2-1 geler som kan fungere som et boblebad eller shampoo. Nivea, Lynx og Radox tilbyr noen av de mest populære gelene på markedet, med et utvalg som inkluderer shower gels med lotion og langvarige dufter. Det finnes også mange delikate kropps-såper, perfekt for de med sensitiv hud. Oljete hudtyper vil dra nytte av shower gels med tørre og matte formuleringer. Hvis du lider av eksem eller psoriasis, må du velge et smøremiddel og SLS-fritt produkt. Den beste shower get for tørr hud er vanligvis hydratiserende og har en kremaktig konsistens.

Historien om shower gels begynner med den første flytende såpen produsert i midten av 1800-tallet. Den moderne sammensetningen er mer hygienisk enn den klassiske dusjsåpen, som kan samle skadelige bakterier over tid. Med et stor utvalg av rensemidler tilgjengelig i dag, lurer mange på om de skal bruke kroppsvask eller shower gel. Forskjellen mellom disse to er hovedsakelig tekstur av produktet. Gels er fastere og har en høyere konsentrasjon av ingredienser, ofte inkludert dufter. Dufter kan være svært viktig når du velger en shower gel. Friske toner av sitruss eller agurk kan legge til en god forfriskning til dusjen, mens lavendel og kamille gir en beroligende effekt. Mange parfymehus, inkludert Gucci, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne og Ghost, produserer shower gels av deres mest vellykkede dufter. Dette betyr at du kan nyte dine favoritt parfymer som kroppsrenser og doble opp på disse flotte duftene! Den klassiske og forfriskende Hugo Boss Shower Gel er en av våre favoritter for menn!

Slik bruker du shower gels:

Påfør det direkte på kroppen din eller bruk en svamp eller en vaskeklut. Skrub det over hele kroppen din og skyll det av.

Parfyme Klikk er det beste stedet å finne billig shower gels fra alle favorittmerkene dine. Ta en titt nedenfor for å se vårt fulle utvalg av rabatterte produkter, inkludert shower gels uten parabener, luksusartikler og reisestørrelser.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.