40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Eau de Cologne

Per Side
Sorter
Eau de Cologne har en lang og interessant historie. Den ble først introdusert i det 18. århundre av Giovanni Maria Farina, og navnet stammer fra det franske ordet for den tyske byen Köln som er Cologne, hvor Farina nettopp hadde flyttet til fra Italia. Hans duftvann ble raskt en favoritt blant de øvre klassene over hele Europa. Dette var også reflektert i prisen på Cologne, som kunne koste brukeren en liten formue. Virksomheten blomstret og andre produsenter startet å lage dette produktet også. Den mest kjente, den legendariske 4711 Eau de Cologne, startet produksjonen i 1799 og er en av de eldste duftene som fremdeles er i produksjon i dag. Den aller første Creed duften er et annet kjent eksempel.

Meningen med Cologne kan være et mysterium når det sammenlignes med andre type parfymer som Eau de Parfum og Eau de Toilette. Alle tre er egentlig en blanding av duftende oljer, alkohol og vann. Hovedforskjellen er konsentrasjonen av parfymeolje. Med bare 2% -5% parfymeolje er Eau de Cologne de letteste duftene tilgjengelig på markedet. Dette resulterer ofte i friske og luftige dufter. Ingrediensene er oftest sitrusfrukter, myke blomster som geranium eller urter som peppermynte.

Selv om Eau de Cologne er tilgjengelig for menn og kvinner gjør de friske egenskapene det til et fantastisk unisex-alternativ. Noen av de mest populære og eksklusive Colognene er produsert av store merker som Jo Malone, Chanel og Guerlain. Sjekk ut Parfyme Klikks utvalg av billige Cologner og oppdag designermerker til mindre pris!

Hvordan bruke cologne?
Bare spray generøst fra en avstand som du ville med noe annet duft og gjenta om dagen etter behov.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.