Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager
Elizabeth Taylor White Diamonds Eau de Toilette 100ml Spray

Elizabeth Taylor White Diamonds Eau de Toilette 100ml Spray

White Diamonds av Elizabeth Taylor. Dette er en frisk treaktig blomsterduft for kvinner.
Den inneholder av neroli, lilje, tuberose, rose, sverdlilje, narcissus, jasmin, sandeltre, patchouli, rav, og eikemose

White Diamonds av Elizabeth Taylor ble lansert i 1991.

Duftens underfamilie: Myk blomsterpreget
Duftfamilie: Blomsteraktig
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: White Diamonds
Merke: Elizabeth Taylor
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 1.999 : GRATIS
Levert innen 5 virkedager
Min favoritt duft ❤
White Diamonds er min absolutte favoritt duft. Jeg har forsøkt mange forskjellige merker men går alltid tilbake til denne ❤Får veldig ofte kommentarer på at jeg lukteg godt og at her lukter det Marilyn
16.1.2024
Review for 100ml version
En veldig stilig parfyme.
En klassisk, myk, pudderaktig duft som lukter mye dryer en den er. Traff nesen min, en ren, lys, sprudlende og nesten svimmel aroma som tørket ned til myke, møre hvite blomster og skog.Diamonds lukter rik og kompleks, myk, blomster og musk. Det lukter dyrt og kremet. Gi dette et forsøk. Jeg ELSKET det! Jeg önsker å samle hvite diamanter i alle former fra EDT og parfyme til kroppskrem.Flasken er enkel, men elegant med hvite diamanter.
10.12.2022
Review for 30ml Spray version
White Diamonds by Elizabeth Taylor
Dette er det eneste produktet jeg kjøper. En duft fra "forna da'r" som jeg har brukt helt siden den kom. Jeg får alltid komplimenter for at jeg dufter så godt! Den er min favoritt over alt annet jeg har prøvd gjennom årene. Kjempefornøyd, og håper den blir å få i mange år enda! Mvh. Veronica Wright.
18.11.2022
Review for 100ml version
White Diamond Eau de Toilette
Liker denne duften,men plutselig var det ikke mulig å få kjøpt den her i Kristiansand. Fant fram til dere ,og er lykkelig over å ha fått fatt i «min» godlukt. Den er bare nydelig. Anbefales...
14.8.2020
Review for 100ml version
Julegave til familie
Veldig kjekk nettside men mange ulike produkter og tilbuder. Var veldig gla eg kan gi en skikkelig gave til min familie slektning. Veldig bra lukt som de like og perfekt til presang i jul å.
15.11.2018
Review for 100ml version
Gledelig gjensyn
Har savnet denne parfymen og er nå meget glad for å ha fått tak i den igjen etter mange år uten. Håper den aldri går ut.
28.2.2017
Review for 100ml version
Nydelig duft, bra kvalitet og stor flaske.
Rask levering og svært fornøyd med produktet til en rimelig pris. Produktet er akkurat slik den skal være. Kjempe fornøyd.
23.12.2016
Review for 100ml version
Elizabeth Taylor White Diamonds
Dette har i mange år vært min parfyme. Den friske, lette duften passer meg.Den er markant uten å være påtrengende. Jeg ble veldig glad da jeg fant den på nett, siden den er vanskelig å få tak i ellers.Tusen takk!Mvh Gun T
6.9.2016
Review for 100ml version
Duften jeg alltid vender tilbake til
Duft som jeg bruker i perioder og som jeg alltid får god/skjønn tilbake meldinger på.... Litt tung for mange, men passer meg utmerket. Er min favoritt nr 1Har prøvd flere av Elizabeth Taylor sine dufter, men denne er den desidert beste.
12.5.2015
Review for 100ml version
Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor White Diamonds Eau de Toilette 100ml Spray
Elizabeth Taylor White Diamonds Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (9)
Veil. pris : kr 770
Vår Pris :
/ Spar kr 394
kr 376  

Du liker kanskje også