Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager
Escada Agua Del Sol Eau de Toilette 50ml Spray

Escada Agua Del Sol Eau de Toilette 50ml Spray

Agua del Sol fra Escada er en søt og fruktig duft for kvinner.

Duften åpner med appetittvekkende noter av is, saftig pære, bringebærsorbet, mandarin, italiensk sitrusskall og rosa pepper. Duften av hjertet er like deilig med noter av fruktcocktail, aprikos og rose, før den blandes inn i de varme basenotene av tonkabønne, musk og sandeltre.

Escada Acqua del Sol ble lansert i 2016 og er en del av merkets årlige sommerduftkolleksjon. Denne utgaven kommer i en lyseblå og gul flaske med knallrosa blomster for å matche den søte, morsomme duften.

Duftfamilie: Blomsteraktig
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Agua Del Sol
Merke: Escada
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 6 virkedager
Min Sommerfavoritt
Brukt ulike dufter av Escada i mange år. Alle jeg har brukt har luktet godt, men denne er desidert min sommerfavoritt!
28.7.2021
Review for 50ml Spray version
Den perfekte Sommerduften
Denne parfymen eget must for meg. Lukten er himmelsk og minner meg om sene sommerkvelder i godt selskap.
3.5.2021
Review for 50ml Spray version
Favoritt parfymen min
Denne parfymen er søt og sommerlig lukt. Jeg har brukt den i flere år og elsker virkelig duften.
1.6.2020
Review for 50ml Spray version
En av escada sine beste sommerdufter:)
Escada sine parfymer er mine absolutt favoritt-partner! Denne var veldig søt og frisk. en skikkelig sommerduft!:)
29.1.2020
Review for 50ml Spray version
nydelig sommerduft
Denne parfymen minner meg skikkelig om sol og sommer. Jeg bare elsker den, passer godt til meg. ikke for sterk på lukt. Har et lite snev av sitruslukt som jeg elsker sammen med blomster. denne bruker jeg til hverdagsbruk.
21.8.2018
Review for 50ml Spray version
Escada
Escada Agua Del Sol Eau de Toilette 50ml Spray
Escada Agua Del Sol Eau de Toilette 50ml Spray
Read reviews (5)
Veil. pris : kr 389
Vår Pris :
/ Spar kr 63
kr 326

Du liker kanskje også