40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Escada Sorbetto Rosso Gavesett 30ml EDT + Veske

Escada Sorbetto Rosso Gavesett 30ml EDT + Veske

Sorbetto Rosso av Escada er en fruktig og frisk duft for kvinner.

Denne begrensede sommerutgaven fremkaller Amalfikystenes sanne ånd. Den har en unik blanding av noter som umiddelbart tar deg med inn i glamouren til terrassene i Amalfi. Du vil kunne kjenne den delikate duften av sitrusblomster, mens den varme solen kjærtegner huden din, ledsaget av en myk havbris.

Sorbetto Rosso åpner opp med toppnoter av saftig pære, calone og mandarin. Den søte og forfriskende vannmelonen i hjertet er perfekt blandet med en blanding av vannaktige noter, en klype havsalt, deilig eple og fristende jordbær. Disse smelter med blomsternoter av rose og Tiare-blomst. Den varme gourmand basen er laget av musk, sjokolade-pralin og rav.

Den vakre flasken er utsmykket med et trykk av den blå middelhavshimmelen, rosa blomster og en liten vannmelonskive plassert midt i midten.

Sorbetto Rosso ble lansert av Escada i 2018.

Duftfamilie: Frisk
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Sorbetto Rosso
Merke: Escada
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Escada
Escada Sorbetto Rosso Gavesett 30ml EDT + Veske
Vår Pris :
kr 315

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.