Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml Spray

KVINNER
Veil. pris: kr 473
Vår Pris:
kr 245inkl MVA
DU SPARER: kr 228
Viktig produktinformasjon
BRAND GIORGIO BEVERLY HILLS
KJØNN KVINNER
KOLLEKSJON GIORGIO YELLOW
PRODUKTTYPE EAU DE TOILETTE
Produktbeskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING VURDERINGER
Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml Spray
(8)

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml Spray

Giorgio Yellow av Giorgio Beverly Hills er en floral og treaktig duft for kvinner.

Duften inneholder åpningsnoter av appelsinblomst og bergamott, etterfulgt av et blomsterhjerte av ylang-ylang, tuberose, gardenia og jasmin og en varm base av sandeltre, patchouli, vanilje, amber, sedertre, oakmoss og musk. Denne klassiske duften fra 80-tallet er fortsatt svært populært i dag. Den har lang levetid, og er perfekt å bruke både dag og kveld.

Giorgio Yellow ble lansert i 1981 av Giorgio Beverly Hills.

Duftfamilie: Blomsteraktig
Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 15ml SprayKjempefornøyd kunde.
Karin Mikalsen.,
Omtale av "Eau de Toilette 15ml Spray" utgaven

Er fornøyd med mitt kjøp av Giorgio eau de Toilette.Fikk det jeg bestilte, og det kom raskt pg effeektivtRaskt og effektivt.

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 50ml SprayHerlig parfyme som passer hele året
Christin Walland Andersen,
Omtale av "50ml" utgaven

Nydelig parfyme som jeg er helt avhengig av. Føler den har blitt en del av meg. Den er like god sommer som vinter.

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SprayFornøyd kunde, Mette!
Mette Bråthen,
Omtale av "90ml" utgaven

Denne parfymen bestilte jeg til en venninne og hun er superfornøyd!Hun har tidligere hatt vanskelig med å finne akkurat denne Giorgio Beverly Hills. Har tidligere kjøpt Burburry Brit (for her) både i au de toilett og au de parfyme, er så fornøyd og kjøper igjen da jeg trenger noe! Absolutt og anbefale å kjøpe parfymen som er den rette og som er som du håper og forventer!

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SprayAnne-Lises yndlingsparfyme
Anne-Lise Alterhaug,
Omtale av "90ml" utgaven

Min yndlingsparfyme gjennom mange år. Har prøvd andre, men ingen kommer opp mot denne for meg!

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SprayGeorgios B.H. Eau de Toilette
Nina-Elisabeth Pettersen,
Omtale av "90ml" utgaven

Veldig fornøyd!Har brukt samme produkt i over 40 år!Tusen takk! Mvh Nina-E.Pettersen

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SprayDen beste duften fra en kollega i 1988/89:)!
Tove Wettese Ingebretsen,
Omtale av "90ml" utgaven

Ja nå har anmeldt denne før,og en så herlig frisk lett skjønn duft kan ikke anmeldes for mange ganger:) Jeg tror ikke jeg kan telle hvor mange jeg har kjøpt? Den skal jeg bruke så lenge den finnes,og assosierer m/ så mye ros også?! Takk Giorgio Beverly Hills:) Nå skal jeg gi bort en til en dame på Rema. For ca et par måneder siden,sa hun. "Å jeg kjenner igjen den nydelige duften din". Det var så hyggelig. Gleder meg til å gi den til henne.Jeg har enda en 100ml EDT SELV:). Anbefales til alle kvinner i alle aldre:)!!

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SprayGiorgio min favoritt siden1989:)!
Tove Wettese Ingebretsen,
Omtale av "90ml" utgaven

Jeg fikk Giorgio Bevrly Hills1.gang i 1989:) Jeg var på jobb,og fikk den av en kjempesnill kollega:)! Hun hadde vært på ferie i U.S.A. Der kjøpte hun den til meg:)!! Jeg ble så overrasket og glad . Veldig pent gjort:)! Jeg har på meg Giorgio veldig ofte,og flere har spurt meg hvilken herlig parfyme jeg bruker:) Det er hyggelig! Ja Giorgio Beverly Hills må jeg ha:)! Mvh Tove wettese Ingebretsen:)!

Giorgio Beverly Hills Giorgio Yellow Eau de Toilette 90ml SpraySuper duften min,siden 1988:-)<3!
tove wettese ingebretsen,
Omtale av "90ml" utgaven

Fikk den av en snill venn som hadde vært i USA.Jeg ble så glad .Herligste duften jeg hadde hatt noen gang<3. Flere har komentert:"Hva slags parfyme bruker du?""Den lukter så herlig"!Ja den er favoritten min uansett . Jeg må alltid ha den i skapet.Har brukt den nesten hver dag,siden 1988:-) Min superduft alltid<3:-) Hele året<3!6

Land:

Levering
Norge
Levert innen 10 virkedager
kr 95
Bestillinger over kr 2.500,00: GRATIS

Vi vil sende alle bestillinger innen 48 timer, men vi prøver å sende de i løpet av 24 timer.

Levering vil bli gjort av Bring, som vil levere til ditt nærmeste postkontor eller butikk.

Du vil motta en tekstmelding når pakken er klar for henting. Alle bestillinger bør komme innen 7 arbeidsdager etter at pakken har blitt sendt. Toll og andre avgifter er betalt av Parfyme-klikk Norge slik at du ikke vil måtte betale noe ekstra når du henter din pakke.

 

Du vil kanskje like disse kolleksjonene også
FRA BARE
kr 139
Giorgio Beverly Hills Ocean Dream Coral
OCEAN DREAM CORALOcean Dream Coral av Giorgio...
FRA BARE
kr 177
Giorgio Beverly Hills G
GG av Giorgio Beverly Hills. Dette...
FRA BARE
kr 112
Giorgio Beverly Hills Blue
BLUEBlue av Giorgio Beverly Hills er en...
FRA BARE
kr 212
Giorgio Beverly Hills Wings
WINGSWings av Giorgio Beverly Hills er...
FRA BARE
kr 90
Giorgio Beverly Hills Red
REDRed av Giorgio Beverly Hills er en...
FRA BARE
kr 119
Giorgio Beverly Hills Ocean Dream
OCEAN DREAMOcean Dream av Giorgio Beverly...
FRA BARE
kr 839
Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar
L'EAU D'ISSEY PURE NECTARL'Eau D'Issey Pure Nectar av Issey...
FRA BARE
kr 699
Givenchy Ange ou Demon Le Secret - 2014 Edition
ANGE OU DEMON LE SECRET - 2014 EDITION2014-utgaven av Ange ou Demon Le...
FRA BARE
kr 324
Elie Saab Le Parfum
LE PARFUMI 2011 lanserte Elie Saab sin...
FRA BARE
kr 344
Oscar de la Renta Extraordinary Pétale
EXTRAORDINARY PÉTALEExtraordinary Pétaleby Oscar de la...
FRA BARE
kr 206
Judith Leiber Night
NIGHTNight av Judith Leiber er en...
FRA BARE
kr 266
Roberto Verino RV Pure for Her
RV PURE FOR HERRV Pure for Her av Roberto Verino...
Lagt Til I Kurven
Lukk
Legger til ...