Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager
Givenchy Ysatis Eau de Toilette 100ml Spray

Givenchy Ysatis Eau de Toilette 100ml Spray

Ysatis av Givenchy er en floral og treaktig duft for kvinner.

Ysatis er en elegant duft som åpner med en eksplosjon av aldehyder og frisk sitrus. Floral ylang-ylang, galbanum, kokos og rose kommer etter noen få minutter før den går over til et hjerte av sjasmin, rose, iris, tuberose og Narcissus. Den varme basen er en dyp sensuell blanding av musk, sensuell amber, vanilje, vetiver, patchouli, sandeltre og civet.

Ysatis av Givenchy ble lansert i 1984.

Duftens underfamilie: Treaktig Orientalsk
Duftfamilie: Orientalsk
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Ysatis
Merke: Givenchy
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 6 virkedager
Ysatis fra Givenchy
Dette er min største favoritt gjennom hele mitt liv! Blir aldri ferdig med den, den er sofistikert, spennende og blomstrende.
31.7.2021
Review for 100ml version
Vurdering av Ysatis fra Givenchy
Jeg har brukt Givenchy Ysatis i mange år, og synes det er et topp produkt. Det hender en sjelden gang at jeg prøver andre produkter, men Ysatis er yndlingsparfymen min, og den bruker jeg nesten hver dag. Duften passer meg utmerket, og jeg får ofte skryt av at "jeg lukter så godt".
11.7.2015
Review for 100ml version
Givenchy
Givenchy Ysatis Eau de Toilette 100ml Spray
Givenchy Ysatis Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (2)
Veil. pris : kr 888
Salgspris:
kr 729
/ Spar kr 159

Du liker kanskje også