40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Green Tea Cucumber

Per Side
Sorter
Green Tea Cucumber av Elizabeth Arden er en ozonisk, vannaktig og grønn duft for kvinner.

Denne agurkbaserte parfymen blir introdusert av sitruser, utviklet med mellomnoter av fransk fiol, vannmelon og den minneverdige aromaen av grønn te, som legger seg på en base av rav og ambrette.

Denne appetittvekkende duften fører tankene dine til en G&T eller et glass tørsteslukende agurkvann. Duften er en forfriskende utgave til enhver parfymesamling og perfekt for all slags vær.

Den klassiske Elizabeth Arden Green Tea-parfymen ble fulgt av mange nye utgaver, inkludert Green Tea Bamboo, Cherry Blossom og Lavender. Denne agurkversjonen kommer som en kul ny innflytelse i den ikoniske Green Tea-flakongen med friske skiver agurk fordelt over flasken.

Green Tea Cucumber ble lansert av Elizabeth Arden i 2005.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.