40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray

Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray

Shalimar av Guerlain er en frisk og treaktig duft for kvinner.

Shalimar finnes i fire forskjellige typer, EDP, EDT, EDC og Parfum. De er alle forskjellige, men de deler alle den samme blandingen av vanilje, bergamott, røkelse, rav, rose, lær og musk.

Shalimar Eau de Parfum er en kraftduft med en søt, skarp sitrus, litt kjemisk, vaniljeåpning som snart smelter sammen med lær, røkelse og subtile hint av rose og iris. Shalimar EDP har lang levetid, og du vil finne at vaniljenotene er mørkere, tettere og mer avrundede.

Shalimar Eau de Toilette er en mykere versjon av denne klassiske duften. Sitrusåpningen får du fremdeles, men den smelter raskt sammen med skinn og vanilje. Du sitter igjen med en pudderaktig, søtere, lettere vaniljeversjon.

Shalimar Eau de Cologne er en drømmende vaniljehazel; blomsternoter kommer og går før de setter seg ned i de treaktige notene. Den er delikat, lett og perfekt hvis du vil ha en duft kun for deg.

Shalimar Parfum er intens og vakker. En åpning med lett sitrus og sedertre som er blandet med røkelse, røkt lær, harpiks og selvfølgelig vanilje. En ekte perle som er dypere, piggere og tyngre i det animalistiske aspektet enn noen av de andre versjonene.

Som en hyllest til den legendariske kjærlighetshistorien mellom keiser Shahjahan og hans kone Mumtaz Mahal, lanserte Jacques Guerlain Shalimar i 1925. Duften er oppkalt etter Mumtaz's favoritthage, 'The Gardens of Shalimar'. Det er en ekte vintage duft som fortsatt er like god i dag som dagen den ble opprettet.

Duftens underfamilie: Orientalsk
Duftfamilie: Orientalsk
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Shalimar
Merke: Guerlain
Produkttype: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Eau de Toilette 93 ml refill
Nydelig produkt, enkel å bruke, bra nok duft. Lett å bytte refillen i beholderen. Produktet har ikke endret seg siden jeg begynte å bruke Shalimar for mer en 50 år siden.
11.3.2020
Review for 93ml Refill version
Anmeldelse av Shalimar
Jeg er godt fornøyd med både service og produktet. Har brukt Shalimar i mer enn 50 år og har erfart at det kun er Eau de toilette som er å få kjøpt nå. Tidligere så har jeg også fått kjøp Bodycreme og Bodylotion samt deodorant. Skulle gjerne få kjøpt de produktene også, håper dere vil ta de inn i deres sortiment.
6.4.2019
Review for 90ml Spray version
Guerlain Shalimar
En gave til ei som denne duften er aldeles nydelig på. Den blir litt for tung for meg, men den lukter veldig godt, en nydelig duft.
8.10.2018
Review for 50ml version
Guerlain
Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray
Guerlain Shalimar Eau De Toilette 30ml Spray
Read reviews (3)
Veil. pris : kr 525
Vår Pris :
kr 394
/ Spar kr 131

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.