40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite er en innovativ hudpleieserie som passer for alle hudtyper, og som jobber med å lysne og jevne hudtonen din.

Ta farvel med hudpigmentering og si hei til jevnere, glødende hud når du velger Newhite hudpleieserien. Serien inkluderer rens, serum, oljer, dagkremer med solfaktor, nattkremer og ansiktsmasker.

Disse Guinot-produktene brukes til å forbedre pigmentering forårsaket av solskader og hjelper til med ubalansert melaninproduksjon fra hormoner.

Disse intensive hudpleieproduktene lover å fjerne mørke flekker og gjøre lysne dem over en periode på 30 dager. De nøye utvalgte aktive ingrediensene inkluderer:

- C-vitamin, en antioksidant som øker kollagenproduksjonen og beskytter mot frie radikaler.
- Melanoxyl, et kompleks av hvit kål, som hjelper til å bremse UV-indusert melaninproduksjon for å redusere pigmentering.

Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Newhite
Merke: Guinot
Produkttype: Solbeskyttelse
SPF: SPF 50
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Guinot
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml
Vår Pris :
kr 423

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.