40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hårbehandling

Per Side
Sorter
Hårbehandling kan referere til forskjellige produkter som kremer, oljer, masker eller sprayer som brukes til å behandle og rekonstruere skadet hår. Enten du lurer på hvordan du kan forbedre skadet hår, eller du trenger en løsning for krusete hår, er hårbehandling det beste valget.
Hårbehandlingsprodukter har flere fordeler og kan brukes til forskjellige formål, alt fra å opprettholde sunt hår, fikse splitte tupper, kure bleket hår eller bekjempe hårtap. De inneholder ofte naturlige ingredienser, vitaminer, keratin, kokosnøttolje eller arganolje som hjelper å behandle skadet hår. Hårbehandlinger er best for tørt hår da de gir mye fuktighet. Det er også mange hårbehandlinger for menn tilgjengelig. Da produktene kan variere er det viktig å alltid lese instruksjonene der du finner flere hårpleietips og informasjon om nødvendig mengde og brukstid.

Hvordan bruke et hårpleieprodukt:
- Etter å ha vasket håret med sjampo ta hårbehandlingen i hele håret.
- La behandlingen være i så lenge som det står skrevet på pakken.
- Skyll ut.

Hos Parfyme Klikk, vil vi sørge for at du vet hvordan du skal ta vare på skadet hår, og vi gir deg billige hårbehandlinger for en brøkdel av hva du må betale i salongen. Utforsk våre rimelige hårpleieprodukter hvor du finner den perfekte hårbehandlingen for alle typer hår.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.