40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Highlighter

Per Side
Sorter
Hvem drømmer ikke om å mestre den beryktede "sunne gløden"? Det er en enkel hemmelighet bak den - Highlighter! Highlighter har blitt en favoritt blant makeupentusiaster. Enten i pulver, stick, krem eller flytende form, highlightere finnes i alle former og størrelser. Nylig har highlighter penner blitt veldig populære. De kommer i forskjellige finisher i alt fra ekstravagant shimmer til subtile matte, og kan forvandle ethvert utseende fra dag til natt. Den eneste tingen alle highlighterene har til felles er dens viktigste funksjon som er å lyse opp ansiktet ditt.

Highlighter kommer fra alle de store makeup merkene. Mac, Benefit og Yves Saint Laurent selger noen av de mest vellykkede variantene. Highlightere kan være kostbare og et highlighter-sett er et flott alternativ for å finne den perfekte fargen til alle vinklene i ansiktet ditt uten å måtte ta frem 5 forskjellige produkter! Finn billige highlightere til lavere pris sammenlignet med RRP hos Parfyme-Klikk.

Mange er fremdeles usikre på hvordan man bruker highlighter som en del av den daglige sminkerutinen. Svaret er enkelt: Påfør små mengder ved hjelp av en highlighter børste over kinnbenet ditt, under brynsbuene, langs neseryggen, i det indre hjørnet av øyet eller over buen på leppen for optisk større lepper. Legg forsiktig på mer produkt for ekstra glans hvis nødvendig. Og så voilà – du har den glamorøse naturlige gløden!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.