40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Julebutikk

Julegaveidéer

Leter du etter gaveidéer til jul? Her på Parfyme Klikk er det enkelt å finne gaver til han og henne takket være vårt omfattende utvalg av gaver, inkludert dufter, sminkesett, kremer og så mye mer fra de beste merkene, alt til fantastiske priser. Ta en titt på utvalget vårt og finn den perfekte gaven. Vi har ideelle julegaver for alle budsjetter!
Er du usikker på hva du skal kjøpe til dine kjære? Hva med et julegavekort? Du kan selv velge verdien på gavekortet og legge til din personlige melding.

Leveringstider I Julen

Julen nærmer seg. For å motta gavene dine til jul, bestill innen kl. 15:00 fredag 13 desember. Begynn bestillingen og motta gavene dine i tide til jul.

Vilkår Og Betingelser For Retur Av Julehandel

Ikke bekymre deg hvis du kjøper feil gave, vi har utvidet våre vanlige retningslinjer for retur slik at du har frem til 13. januar 2020 for å returnere alle produkter som er uåpnede og ubrukte for full refusjon av produktkostnader, i stedet for de vanlige 28 dagene. Dette gjelder alle kjøp som gjøres mellom 6/11/19 og 7/12/19 (med forbehold om våre normale returbetingelser).
Ikke glem å sjekke leveringstidene for å sikre at du mottar gavene dine i tide til den store dagen!
Husk at du automatisk får en ekstra rabatt på 40kr for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.
Leveringsinformasjon
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.