40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Leppestift

Per Side
Sorter
Leppestift er en av de mest populære sminkeproduktene for kvinner, og de kommer i et stort utvalg av nyanser og finisher. Avhengig av hud og personlig smak kan du velge mellom vanlige, flytende eller kremete leppestifter med matt, skinnende eller lett finish. Leppestiften kan faktisk dateres tilbake til forhistoriske tider når leppene ble farget ved hjelp av plantejuicer og til og med knuste insekter. I England oppnådde de først popularitet på 1500-tallet da hovedingrediensene var bivoks og planter. Det var Queen Elizabeth I sin kjærlighet for røde leppestifter som startet trenden. Mens det ble sett på som ukulturelt under den viktorianske tiden å bruke leppestift, ble de populære igjen under "Gullalderen" i Hollywood da mange kjente skuespillere begynte å bruke leppestift igjen.

I dag har vi mye mer å velge mellom enn da. Long Lasting leppestifter som sitter lenge er et veldig populært valg. De trenger ikke å bli frisket opp gjennom dagen, de kan vare opptil 8 timer. Hvis du ser etter en leppestift som sitter lenge velg en matt leppestift i stedet for en blank, og ikke glem å legge på lipliner først. Å påføre litt pudder over din leppestift bidrar også til at fargen sitter lenger. Hvilken leppestift er best for tørre lepper? Hvis du lider av tørre lepper er det en god ide å bruke en fuktig leppestift som vanligvis inneholder vitamin E eller glyserin. Å blande leppestiften med en fuktighetskrem og å påføre et lag med leppepomade kan også hjelpe for å mykjøre leppene dine.

Det er viktig å kaste leppestifter etter 2 års bruk for å unngå infeksjoner. Flytende leppestifter varer ca. 1 år. Det er ganske enkelt å oppdage når leppestiften din er gammel. Teksturen vil begynne å føles tørr og lukten vil være annerledes. Dette er tydelige tegn på at leppestiften dinn har blitt dårlig eller er for gammelt.

Hvordan bruke leppestift:

Få leppene dine klare med leppebalm eller fuktighetskrem og bruk en lipliner som base. Påfør leppestiften direkte på leppene eller bruk en leppebørste. Fjern eventuell overflødig farge med en serviett.

Parfyme Klikk er det beste stedet å finne ditt nye favorittprodukt fra de mest populære leppestiftmerkene, inkludert MAC og Max Factor. Oppdag vårt utvalg av billige leppestifter og våre tilbud på leppestiftpaletter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.