40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Lolita Lempicka Gavesett 50ml EDP + 75ml Body Lotion

Lolita Lempicka Gavesett 50ml EDP + 75ml Body Lotion

Lolita Lempicka er en forfriskende orientalsk treduft for kvinner.

Denne feminine og sexy duften er den første aromaen som ble lansert av den populære franske designeren. Den åpner opp med en berusende kombinasjon av fiol og stjerneanis beriket med eføy; det mystiske hjertet er komponert av en unik blanding av iris og amaryllis, klokt blandet med intens lakris, saftige kirsebær og orrisrot. Basen er varm og kremet med stekt tonkabønne, musk, vetiver, et forsiktig preg av vanilje og overbærende pralin.

Lolita Lempicka er en parfyme som minner om den første kjærlighetens glede og magi. Det vil gi deg ømme minner fra den uskyldige følelsen av å gå hånd i hånd, dunkende hjerter og det skjulte ønsket om å plassere leppene dine på din kjære.

Den delikate epleformede flasken avslører den lilla væsken og er dekorert med gyldne bladmotiver og et dyrebart lokk som minner om eplebladet.

Lolita Lempicka ble opprinnelig lansert i 1997 og ble utgitt på nytt i 2017. Den nyere versjonen blir ofte referert til som Mon Premier.

Duftfamilie: Orientalsk
Kjønn: Kvinner
Kolleksjon: Lolita Lempicka
Merke: Lolita Lempicka
Produkttype: Eau de Parfum
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Hurra, vi fant den igjen!
Min kones favoritt som ikke var å skaffe i Norge lengre, men her var den.Nydelig eksotisk parfyme som i dette settet er et kjempekjøp!
16.5.2017
Review for 100ml EDP + 15ml EDP version
Lolita Lempicka
Lolita Lempicka Gavesett 50ml EDP + 75ml Body Lotion
Lolita Lempicka Gavesett 50ml EDP + 75ml Body Lotion
Read reviews (1)
Vår Pris :
kr 541

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.