40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Maskara

Per Side
Sorter
Mascara er et sminkeprodukt som definerer, forsterker og forlenger øyevippene, og det er et av de vanligste sminkeproduktene for kvinner. Avhengig av typen av mascara som blir brukt kan de bidra til å forlenge, volumisere, bue, fortykke og farge øyevippene. Det finnes mange forskjellige typer mascaraer, inkludert flytende, gel, klar og farget. Mens de fleste vil foretrekke en klassisk svart mascara, kan du også finne mascaraer i nyanser av blå, brun, lilla eller grønn. Noen mascaraer er vannfaste for å unngå at de renner og gnis utover.

Hvilken mascara som fungerer best avhenger av dine øyenvipper og effekten du leter etter. Den beste mascaraen til korte vipper er vanligvis en lengre mascara med en liten børste. Den beste volumiserende mascaraen har store og runde børstehoder, mens lange og jevnt fordelte børster er det beste valget for å få lengre vipper. Hvis du foretrekker et naturlig utseende kan en mascara med gummibørste være et godt valg. Det er viktig å alltid bytte mascara etter 3 måneders bruk for å unngå infeksjoner forårsaket av bakterier.

Slik tar du på mascara:
- Etter å ha tatt på resten av din vanlige sminke, alt fra foundation til øyenskygge og eyeliner, ta på mascaraen din og plasser kosten på undersiden av dine vipper.
- For å definere og for å unngå ufullkommenheter, hold mascara børsten vertikalt og dra langs vippene til hver enkelt lash er dekket.
- Fjern eventuelle feil ved å bruke sminkefjerner eller bomull.

Leter du etter en kvalitetsmascara? Her hos Parfyme Klikk finner du den beste billige mascaraen i vårt utvalg av nedsatte volumiserende, forlengende, buende og vanntette mascaraer fra de beste merkene, inkludert Maybelline og Rimmel.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.