40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Max Factor

Per Side
Sorter
Max Factor er ikke bare navnet på selskapet, men også en forkortelse av navnet til en virkelig person som revolusjonerte sminkeindustrien, Maksymilian Faktorowicz.
Han var en polsk-amerikansk forretningsmann og med sine produktinnovasjoner og forretninspraksis banet han veien for det vi i dag kjenner som sminke.

I 1914 oppfant Max Factor en ny versjon av en fett pinne (grease stick) som ble brukt for teatersminke. Denne nye versjonen kunne påføres i tynnere lag, som gjorde at den så mer natulig ut på film. Takket være denne oppfinnelsen ble Max Factor mannen man ringte om man trengte filmsminke. Han solgte også realistiske parykker laget av menneskehår som ble brukt i filmer.

Men det er ikke bare hans bidrag til filmindustrien han er kjent for, i 1918 lanserte han Color Harmony-serien som inneholdt pudder for alle hudfarger. I 1930 oppfant han også den moderne lipglossen, som opprinnelig var laget for å gjøre leppene blanke på skjermen.

Når Max Factor gikk bort i 1938, tok sønnen over virksomheten og holdt den i familien. Det første produktet som ble lansert etter Max Factors bortgang var Tru Colour Lipstick som var laget av en formel som gjorde at den ikke svertet av. Det var faktisk den første av det slaget i hele verden! I 1954 kom Erace Concealer som raskt ble brukt i de fleste film- og TV-produksjonene frem til HD ble lansert. Max Factor var også det første selskapet til å selge vannfast sminke i 1971.

En av de nyere produktene fra Max Factor er False Lash Effect mascara. Den første versjonen av False Lash Effect ble lansert i 2008, og det har vært merkets bestselgende produkt siden.

I 2015 samarbeidet Max Factor med Star Wars for å feire utgivelsen av Star Wars: The Force Awakens. Serien inkluderte allerede utgitte produkter (Colour Elixir leppestifter og False Lash Effect Mascara) i Star Wars-emballasje og 6 unike sminke-looks.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.