40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Mini Sett

Per Side
Sorter
Et minisett inneholder små flasker med parfyme og cologne. De er veldig populære blant samlere, og er flotte gaver.

Miniatyrsett er den perfekte bursdagsgaven til parfymeelskere, og miniparfymer er fantastiske festgaver til dine gjester. Dette har blitt ganske populært i bryllup.
Hva kan du gjøre med et miniatyrsett? En miniparfyme er et godt valg hvis du vil prøve ut flere dufter fra favorittmerket, eller hvis du lett går lei av dufter og liker å variere. Flaskene er ofte i en praktisk reisestørrelser det enkelt å ta med på ferier, eller når du går ut.

Parfyme Klikk har mange flotte og billige minisett med dufter fra de mest populære merkene. Finn billige miniparfymer fra merker som Burberry, Gucci eller Versace i vårt utvalg av fantastiske gavesett til henne og ham.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.