40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager
Moroccanoil Hair Treatment 100ml

Moroccanoil Hair Treatment 100ml

Moroccanoil tilbyr et revolusjonerende utvalg av luksus hårpleie som garanterer sunnere hår etter bare ett bruk.

Grunnleggeren Carmen Tal bestemte seg for å skape merkevaren etter å ha opplevd en fargekatastrofe som skadet håret hennes og tvang henne til å ta en nødbehandling. Dette var basert på arganolje, som klarte å få håret til å se skinnende og jevnt ut igjen. På grunn av dette forpliktet hun seg til oppdraget å spre denne mirakelarbeidende oljen over hele verden.

Som pioner i en ny oljebehandlingskategori har Moroccanoil raskt fått stor suksess blant stylister og kjendiser. Det som gjør disse hårproduktene så effektive er den avanserte infusjonen av antioksidanter og næringsstoffer som etterlater håret mettet på næring.

Hårtype: Alle Hårtyper
Kjønn: Unisex
Kolleksjon: Moroccanoil
Merke: Moroccanoil
Produkttype: Hårolje
Gratis pakkesporing er inkludert i alle leveringsalternativer. Den estimerte leveringsdatoen for bestillingen din vises i handlekurven og på din ordrebekreftelse.
Land
Levering kr 95
Norge Bestillinger over kr 2.500 : GRATIS
Levert innen 10 virkedager
Moroccanoil
Moroccanoil Hair Treatment 100ml
Vår Pris:
kr 503

Du liker kanskje også

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.