40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

OPI

Per Side
Sorter
OPI er en amerikansk neglepleieprodusent kjent for sine mange vittige titler og nyanser av neglelakk. Merket selges i mer enn 100 land og selger mer enn 55 millioner flasker med neglelakk hvert år. OPI tilbyr høykvalitets neglepleieprodukter som motefarger, behandlinger, kremer, verktøy og akryl.

Før selskapet ble en multiprisvinnende neglelakkprodusent, fokuserte de på tannpleie. Da George Schaffer kjøpte selskapet Odontorium Products Inc i 1981 ønsket han å forandre konseptet helt. Han ansatte en kreativ leder og en biokjemiker og begynte å selge å selge akrylnegler til lokale neglesalonger. Den umiddelbare suksessen fikk dem til å kun fokusere på neglpleie og merket OPI har lansert ikonisk neglelakk siden 1989!

Selskapet har klart å ligge foran i produktutvikling og eier en rekke produktpatenter. Siden lanseringen har OPI revolusjonert verden av neglepleie og regnes som en av verdens ledende produsent av neglprodukter.

Produkter fra OPI er utviklet med fokus på sikkerhet og innovasjon, samt med tanke på den nyeste forskningen. Selskapet har som mål å tilby luksuriøse neglepleieprodukter til rimelige priser. OPI-neglelakk har blitt rost for sin høye kvalitet og høy pigmentering, noe som gjør at de holder lenger på neglene og ikke flaser så lett.

OPI er kjent for sine kjendissamarbeid. Noen av de berømte bidragsytere til OPI neglelakk er Justin Bieber, Katy Perry, Mariah Carey og Gwen Stefani. Andre neglelakkserier ble inspirert av merker og popkulturen inkludert Shrek (2010), Muppets (2011 + 2014), Modern Family (2011), Skyfall (2012), Coca Cola (2014), Ford Mustang (2014), Hello Kitty (2016) og Alice Through the Looking Glass (2016). “Nein! Nein! Nein! Ok Fine!”, “I Sao Paolo Over There”,

OPI er også kjent for sine quirky navn som for eksempel også stole på sære markedsføring strategier som bruk av uvanlige og vittig navn for sine forskjellige nyanser av neglelakk - farger varierer fra "Nein! Nein! Nein! Ok Fin! "Og" Jeg Sao Paolo Over There "til" Do not Pretzel mine knapper "," Wooden Shoe gjerne vite? "Og" Jeg har en Herring Problem " “Don't Pretzel My Buttons”, “Wooden Shoe Like to Know?” og “I Have A Herring Problem”.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.