Abercrombie & Fitch Parfyme & Dufter til henne

Abercrombie & Fitch, som ble grunnlagt i 1892 i New York av David T. Abercrombie og Ezra Fitch, er en av de mest eventyrlystne og dristige merkene innen kvinnemote og dufter pr dags dato.
De har butikker i Canada, Puerto Rico, Europa og Asia og over 300 butikker i USA med hovedkvarter basert i New Albany i Ohio. Til tross for å være en mote- og duftgigant slik de er i dag, begynte selskapet faktisk med planen om å være ledende innen sport og turvarer og ble først kjent for hagler, fiskestenger og telt.

Den første butikken utenfor USA ble åpnet i Beirut på 1960-tallet, og siden har butikker åpnet på løpende bånd rundt i verden. Forløpig selger Abercrombie & Fitch hovedsakelig produktene sine til et ungdommelig market og markedsførerer sine produkter som en ambisiøs "uformell luksus"-livsstil.

Parfymen NO 1 anses å være signaturduften for kvinner fra Abercrombie & Fitch og ble først utgitt i 2011. Duften er treaktig med balsamico- og sitrusnoter - alle sterke og viktige noter som til sammen utgjør en meget sterk duft. Til tross for dette er den annonsert som en frisk og feminin duft med en skvett av luksus. Noe uforutsigbart og overraskende er denne parfymen en konstant og vellykket duft og blant besteselgerne til Abercrombie & Fitch.
Andre parfymer som forblir populære fra dette moderne og trendy merket er Ezra (2006), 41 (2007), Wakely (2009), 8 for Women & Classic for kvinner.

Selv om det er menn som i hovedsak har steget til berømmelse gjennom provoserende og kontroversielle reklamekampanjer for Abercrombie & Fitch, må vi ikke unnlate å nevne kjendiskvinner som har blitt brukt i deres kampanjer - Jennifer Lawrence (2006), Sienna Miller, January Jones, Heidi Klum (2002) og Olivia Wilde (2004) for å nevne noen som har bidratt til å levere en ren inspirasjon til denne preppy, ungdommelig, All-American livsstil.

Selskapet har kontinuerlig opprettholdt en høy profil i offentlighetens søkelys, men ikke alltid for de riktige grunnene. I 2013 uttalte firmaets direktør, Mike Jeffries, at firmaet kun ønsket pene og tynne kunder til å handle i deres butikker- og selv om skjønnhet er subjektivt, passet de på at ingen "for store kunder" kunne kjøpe klær der ettersom de ikke selger større størrelser enn L. De vil også kun at pene mennesker skulle jobbe i butikkene deres, så om drømmen er å jobbe der, husk å legge ved et bilde med CV`n. Abercrombie & Fitch lanserte også en G-streng i sin undertøyskolleksjon for barn under datterselskapet Abercrombie & Fitch Kids og har på grunn av slike episoder måttet takle mye kritikk i media og sosiale medier, men som de sier "all PR er god Pr" for selskapet står fortsatt støtt den dag i dag.

Se alle
SE VURDERINGER
Abercrombie & Fitch No.1 Undone Eau de Parfum 50ml Spray
(1)
Abercrombie & Fitch No.1 Undone Eau de Parfum 50ml SpraySupergod parfyme
Ida Jeanett Fridtjofsen,
Omtale av "Abercrombie & Fitch No.1 Undone Eau de Parfum 50ml Spray" utgaven

Denne e verdt pengan og anbefales på det sterkeste! Denne burde kjøpes! Heilt fantastisk!

Abercrombie & Fitch tidslinje

2008
2020
2018
2018
First Instinct Blue
FIRST INSTINCT BLUE

First Instinct Blue av Abercrombie & Fitch er treaktig...

2017
2017
First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HER

First Instinct for Her av Abercrombie & Fitch er en blomsterduft...

2015
2015
8 Fleur de Rouge
8 FLEUR DE ROUGE

8 Fleur de Rouge av Abercrombie & Fitch er en chypre blomsterduft...

2014
2014
No.1 Undone
NO.1 UNDONE

No.1 Undone av Abercrombie & Fitch er en treaktig blomsterduft...

2011
2011
No.1
NO.1

No.1 av Abercrombie & Fitch er en frisk og treaktig blomsterduft...

2009
2009
8 Perfume
8 PERFUME

8 av Abercrombie & Fitch er en fruktig blomsterduft for...

Wakely
WAKELY

Wakely av Abercrombie & Fitch. Parfymen inneholder jasmin,...

Abercrombie & Fitch
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 429
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue
FIRST INSTINCT BLUEFirst Instinct Blue av Abercrombie & Fitch er treaktig...
FRA BARE
kr 305
Abercrombie & Fitch First Instinct for Her
FIRST INSTINCT FOR HERFirst Instinct for Her av Abercrombie & Fitch er en blomsterduft...