Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Acca Kappa Parfyme & Dufter til henne

Acca Kappa er et raffinert italiensk selskap kjent for å lage sine egne dufter av høy kvalitet, profesjonelle børster og fantastiske proukter innen kroppspleie. Det er familen Krüll familie som har ledet selskapet siden 1869, og bedriften er fortsatt familiedrevet den dag i dag som forblir trofast mot sine tidløse verdier og kulturarv.

Denne historiske merkevaren hjelper sine kunder å oppnå en unik livsstil, en følelse av tilfredsstillese og suksess. Familiens kjærlighet til naturen skinner gjennom deres produkter, samt deres lidenskap for de enkle og det vakre. Dette er deres historie og en livsstil som en del av ekte italiensk kultur.

Deres utvalg av fristende dufter for kvinner er veldig populære og laget av kun de beste ingrediensene tilgjengelig i Italia. "Giardino Segreto", også kjent som "The perfume of the Secret Garden" er en vakker symfoni av blomsternoter.

Andre populære dufter fra Acca Kappa inkluderer den saftig "Wisteria", den mystiske "Blue Lavender" og den myke "Calycanthus" bare for å nevne noen. Deres utvalg av dufter for kvinner inkluderer flere Eau de Kölns, Eau de Toilettes og selv solid parfyme, som er veldig sjelden..

Tillat deg selv å bli en del av den italienske drømmen, skjønnhet, livslysten.

Acca Kappa, den sanne opplevelsen av La Dolce Vita.
Vis Mer