40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Acqua di Parma Parfyme & Dufter til henne

Acqua di Parma i er en italiensk leverandør av luksusprodukter som fokuserer på dufter og duftlys som ble startet i 1916. De begynte med å selge parfymer i Parma i Italia, og de ble kjente for sine lette og friske dufter. Deres mest kjente cologne er Colonia og den er veldig populær i hele Europa.

Det var i 1930 at Acqua di Parma begynte med sine ikoniske runde flasker og esker som er umiddelbart gjenkjennelige. Folk strømmet til butikkene for å kjøpe disse elegante ArtDeco-flaskene og dette resulterte i at selskapet utvidet til nye områder, blant annet unisexdufter.

Acqua di Parma er nå kjent over hele verden og har et luksuriøst spa resort i Italia. Til tross for sin suksess har de fortsatt å lage sine produkter som de alltid har gjort. Monteringen av boksene er gjort for hånd og de bruker kun naturlige ingredienser.

Den første duften for kvinner bar navnet Profumo (1930), som rett og slett betyr parfyme. Frem til utgivelsen av dette produktet hadde selskapet bare solgt dufter for menn.
I 1999 avduket Acqua di Parma en ny serie med dufter for både menn og kvinner kalt Blu Mediterraneo. Denne serien henter inspirasjon fra livet ved Middelhavet med lokale urter, frukter og blomster. Et godt eksempel fra denne kolleksjonen er den friske og lette Bergamotto di Calabria (2010) med bergamott fra sør-Italia. Et annet eksempel er den nydelige Magnolia Nobile (2009) som selvsagt er basert på magnoliablomster og den klassiske sitronnoten som har blitt signaturen til Acqua di Parma.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.