40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Adidas Parfyme & Dufter til henne

Adidas ble grunnlagt i 1949 av brødrene Adolf og Rudolf Dassler, og selv om selskapet har skiftet eiere en rekke ganger, har merket aldri mistet fokus på sin store lidenskap: Å tilby de beste produktene for alle våre sportslige behov. Adidas er et globalt fenomen og finnes som en sterk merkevare over hele verden. Fra golf til fotball, tennis til svømming og selv i de olympiske leker - Adidas har alle behovene dekt.

Adidas tilbyr et stort utvalg produkter som strekker seg fra vesker, sko, klær, dusjsåpe, deodoranter og mange forskjellige dufter. For kvinner har de noe som passer for enhver smak og stil som for eksempel aromatiske Citrus Energy (2000), blomstrende Pure Lightness (2008), fruktige Fruity Rhythm (2008), søte Fresh Escape (2010), sitrus blandet med trenoter i Happy Game (2011 ) og mange flere.

Enten du er en aktiv kvinne som elsker sport og fitness, eller rett og slett en all-out Adidas fan, er du sikker på å finne noe som passer blant deres utvalg av kvinners parfymer, deodoranter og dusjsåper. Deres omfattende kunnskap og kompetanse betyr også at uansett hvilken Adidasprodukt du kjøper, vet du at produktet er spesielt utviklet med et bestemt formål.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.